search
Pedro Pascal had een grote crush op zijn vijand in 'Game of Thrones'
Series / Celebrity

Pedro Pascal had een grote crush op zijn vijand in 'Game of Thrones'

Wat is er gaande in het liefdesleven van Pedro Pascal? Een oude Reddit-thread geeft meer inzicht.

Pedro Pascal is bekend door zijn rollen als Din Djarin (The Mandalorian), Oberyn Martell (Game of Thrones) en Joe Miller (The Last of Us). De getalenteerde acteur is geliefd bij iedereen, maar wie heeft hij lief?

In een Reddit Q&A uit 2014 liet Pascal weten dat hij een crush had op één van zijn collega's. Wat blijkt? Zijn crush was zijn on-screen vijand.

Reddit


Op Reddit liet Pascal weten: "Lena is één van mijn favoriete personen. En zij is zo grappig en zo slim, zo'n goed mens, een goede vriendin en een goede moeder. Ik denk dat iedereen op die set en iedereen die met haar in contact komt meteen verliefd wordt. Over mannelijk of vrouwelijk gesproken, je zult gemakkelijk verliefd op haar worden. En ik had gewoon het geluk dat ik met haar mocht samenwerken, het klikte en we bleven vrienden."

Pascal heeft het in dit bericht over Lena Headey, die de sterke Cersei Lannister speelde in Game of Thrones. De twee deelden niet heel vaak het scherm, maar achter de schermen waren ze duidelijk goede vrienden.

Relatie?


Er gingen heel lang datinggeruchten rond over de twee, vooral omdat de twee vaak foto’s met elkaar op Instagram plaatsten. Sinds 2022 is Headey echter getrouwd met acteur en schrijver Marc Menchaca.

Bekijk op instagram


Geen van Pascals eerdere relaties is ooit officieel bevestigd, dus ook zijn mogelijke relatie met Headey niet. Het is dus mogelijk dat de twee altijd alleen maar vrienden zijn geweest.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen