search
Seizoen 2 Netflix-hit 'Beef' krijgt meerdere topacteurs
Series / Nieuws

Seizoen 2 Netflix-hit 'Beef' krijgt meerdere topacteurs

Het eerste seizoen viel flink in de prijzen, dus de grootste talenten hebben wel oor naar een stukje hiervan.

Jake Gyllenhaal en Anne Hathaway, die we eerder al samen zagen in de films Brokeback Mountain en Love and Other Drugs zullen herenigd worden in het tweede seizoen van de Emmy-winnende anthology-serie Beef op Netflix.

Deadline bracht het nieuws naar buiten, en weet ook te melden dat de getalenteerde nieuwkomers Charles Melton (May December) en Cailee Spaeny (Priscilla) ook te zien zullen zijn als een koppel dat ruzie heeft met het koppel gespeeld door Gyllenhaal en Hathaway.

Succesvolle anthology


Volgens Deadline zal Netflix op zeer korte termijn officieel het groene licht geven voor het tweede seizoen. Niet meer dan logisch ook, want Beef won de laatste maanden heel wat belangrijke prijzen.

Het door Steven Yeun en Ali Wong aangevoerde eerste seizoen geldt nog steeds als de best gerecenseerde nieuwe serie van 2023 op Metacritic met een score van 86/100.

Meer Beef


Serie-bedenker Lee Sung Jin sprak vorige maand al over de mogelijkheid van een tweede seizoen, maar gaf toen nog aan dat Netflix nog moest aangeven of ze interesse hadden.



Maar nu lijkt het dus zo goed als zeker dat we waarschijnlijk in 2025 kunnen rekenen op een tweede seizoen van Beef.

Al gekeken?


Het eerste seizoen van Beef is ondertussen gewoon te streamen via Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen