search
SerieTotaal tipt: epische actie op Netflix en nog twee aanraders op streaming
Series / Specials

SerieTotaal tipt: epische actie op Netflix en nog twee aanraders op streaming

Avatar: The Last Airbender is de grootste release, maar The Curse de meest interessante.

Op SerieTotaal verschijnen dagelijks nieuwe recensies van nieuwe series op televisie en de bekende streamingdiensten. Hieronder drie interessante nieuwe releases, met links naar onze recensies.

Avatar: The Last Airbender





★★★☆☆

Synopsis: Een jongen die bekendstaat als de Avatar, moet de vier elementaire krachten beheersen om een door oorlog verscheurde wereld te redden en het op te nemen tegen een wrede vijand.

Recensie: "Netflix' bibliotheek van verfilmingen van populaire animatieseries bevat voltreffers zoals One Piece en missers als Cowboy Bebop, waarvan vrijwel direct na de vernietigende kritieken duidelijk werd dat er geen vervolgseizoen zou komen. Avatar: The Last Airbender valt daar ergens tussenin." [/i]

Lees de rest van de recensie.

De Gijzeling in de Apple Store





★★★☆☆

Synopsis: Slachtoffers, politiemedewerkers en medewerkers van de Explosieven Opruimingsdienst spreken voor het eerst over hun belevingen tijdens een van de grootste gijzelingen van ons land. Het exclusieve beeldmateriaal, met unieke beelden en geluidsopnames van de gijzeling, en de persoonlijke interviews geven een indringende weergave van deze aangrijpende gebeurtenis op 22 februari 2022.

Recensie: "Inmiddels is duidelijk dat er enige sympathie voor A. mag zijn, maar niet meer dan een beetje. Bewaar die sympathie maar voor de politie, want 22 februari 2022 leverde maar één dode op en dat was de dader."

Lees de rest van de recensie.

The Curse





★★★★☆

Synopsis: Een vermeende vloek verstoort het leven van een pasgetrouwd stel dat probeert een kind te verwekken terwijl ze ook hun eigen nieuwe woonprogramma presenteren.

Recensie: "'Door de combinatie van alle bovengenoemde elementen neemt The Curse de kijker mee in waanbeelden, wat dusdanig meesterlijk gebeurt dat over de echtheid van de vloek altijd twijfel blijft bestaan. The Curse is vooral een serie om door te worden meegevoerd. Zeker je tijd waard, zowel letterlijk als emotioneel."

Lees de rest van de recensie.

Alle nieuwe recensies


Op onze overzichtspagina vind je alle nieuwe recensies van series op streaming en televisie.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen