search
'The Umbrella Academy' seizoen 4 moet eindelijk duidelijkheid brengen in dit onderdeel van het verhaal
Series / Featured

'The Umbrella Academy' seizoen 4 moet eindelijk duidelijkheid brengen in dit onderdeel van het verhaal

De achtergrond van Sir Reginald Hargreeves, eindelijk krijgen we er meer over te horen.

The Umbrella Academy heeft vanaf het eerste seizoen al gehint op de achtergrond van Sir Reginald Hargreeves (Colm Feore). Zo zagen we hem in het eerste seizoen met zijn vrouw op een wel erg bijzondere locatie.

Reginald is niet afkomstig van de planeet aarde, wat in het tweede seizoen dik bevestigd werd. Het slotseizoen van de serie moet het verband leggen tussen Reginalds verleden en hoe dit zijn motieven heeft gevormd.

Kop en schouders


Er worden losse fragmenten getoond wat het personage van Reginald betreft. Hij is vooral bekend om zijn wreedheid jegens zijn kinderen. Van jongs af aan was het de bedoeling dat ze met kop en schouders boven iedereen uit moesten steken.

De serie onthult vervolgens zijn buitenaardse afkomst, maar hier wordt vervolgens niets mee gedaan. Op een bepaald moment onthult Reginald zijn ware uiterlijk aan een select gezelschap, en zorgt er vervolgens direct voor dat zij dit niet na kunnen vertellen.

Samenbrengen


Sinds het derde seizoen is er iets meer bekend over zijn bedoelingen en wat hij van zijn kinderen verwacht. Dit volstaat echter niet in de context van de serie.



Om het verhaal op een bevredigende manier af te kunnen ronden moeten de makers de diverse elementen samenbrengen. Reginalds verleden, de dood van zijn vrouw en hoe en waarom hij zijn kinderen creëerde lijken op dit moment geen duidelijk verband met elkaar te houden. De makers zien zich dus voor de uitdaging geplaatst om dit tot een geheel samen te smeden.

Waar en wanneer te zien?


Seizoen 4 van The Umbrella Academy kun je streamen vanaf 8 augustus op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen