search
"Een hemelse hel": angstaanjagende oorlogsserie met de ster uit 'Dune: Part Two' is afgerond
Series / Nieuws

"Een hemelse hel": angstaanjagende oorlogsserie met de ster uit 'Dune: Part Two' is afgerond

Deze serie heeft een sterrencast, maar valt het verhaal ook in de smaak bij kijkers?

Austin Butler is een grote naam in Hollywood en na zijn geweldige optreden als Elvis Presley in Elvis is hij bekender dan ooit en op dit moment zie je hem in een indrukwekkende rol in Dune: Part Two. Onlangs is de laatste aflevering van zijn nieuwste tv-project uitgekomen.

John Shiban en John Orloff namen de moeilijke taak op zich om het succesvolle boek Masters of the Air van Donald. L Miller te verfilmen. Samen met regisseurs Cary Joji Fukunaga, Dee Rees, Anna Boden, Ryan Fleck en Tim Van Patten creëerden zij deze fantastische serie.

Masters of the Air


Masters of the Air volgt het verhaal van militairen tijdens de Tweede Wereldoorlog. De jonge mannen vormen de 100th Bomb Group, een Boeing B-17 Flying Fortress zware bommenwerpereenheid van de Achtste Luchtmacht in Oost-Engeland.

Butler schittert in de hoofdrol als Major Gale "Buck" Cleven. Hij deelt het scherm met Callum Turner als Major John "Bucky" Egan en Barry Keoghan (Saltburn) als luitenant Curtis Buddick.

Rotten Tomatoes


De kijkersscore op Rotten Tomatoes is niet de beste ooit; de serie blijft steken op 68%. De critici zijn echter veel enthousiaster over de serie en geven Masters of Air een stabiele 85%.



Zo zegt criticus Richard Lawson van Vanity Fair: "Het is levendig en angstaanjagend en ontroerend waar het telt. De serie is tegelijkertijd compact en verspreid over zeer jonge volwassenen die zichzelf in een hemelse hel storten."

Te streamen op Apple TV+


Stream Masters of the Air op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij alle afleveringen van Master of the Air al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen