search
Jim Parsons over terugkeer in 'Young Sheldon': seizoensfinale nog mooier dan verwacht
Series / Nieuws

Jim Parsons over terugkeer in 'Young Sheldon': seizoensfinale nog mooier dan verwacht

Volgens de acteur wordt het een bijzonder waardig afscheid voor hem en zijn collega's.

Jarenlang was Jim Parsons het gezicht van Sheldon Cooper in de succesvolle sitcom The Big Bang Theory, en nu keert hij nog één keer terug in de seizoensfinale van de spin-off Young Sheldon.

De komedieserie Young Sheldon laat wederom zien dat spin-offs van originele series op zichzelf ook enorme successen kunnen worden. Nu is het voor die succesvolle spin-off na zeven seizoenen ook mooi geweest en iedereen kijkt uit naar de indrukwekkende seizoensfinale.

Mooi en waardige ervaring


Parsons deelde zijn gevoelens over het opnieuw spelen van de rol van Sheldon Cooper. Hoewel er weinig details bekend zijn over hoe de spin-off zal eindigen, noemde Parsons zijn eerste verschijning in vijf jaar als het personage "prachtig".

Hij vertelde: "Het was zo mooi, het overtrof zelfs mijn verwachtingen. Een van de redenen waarom ik enthousiast was om het te doen, is omdat wat ze hebben geschreven zo lief is en ik denk dat ze Mayim en mij op een prachtige manier in die show hebben verwerkt."

Bekende gezichten


Onlangs werd al bekend dat Parsons en zijn collega Mayim Bialik opnieuw hun rollen zullen vertolken. Veel fans zullen het jammer vinden dat aan Young Sheldon nu ook een einde komt, maar de producenten zagen al snel dat een spin-off over een bestaand personage, weergegeven als kind, maar een beperkte levensduur kan hebben.Op donderdag 16 mei wordt de seizoensfinale van Young Sheldon uitgebracht. Kijk tot die tijd alle afleveringen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij net zo enthousiast over Young Sheldon als over The Big Bang Theory?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen