search
Deze serie met 100% op Rotten Tomatoes is een waardige vervanger voor 'The Bear'
Series / Specials

Deze serie met 100% op Rotten Tomatoes is een waardige vervanger voor 'The Bear'

Veel series proberen het succes van The Bear te evenaren, maar dit is de enige serie die dat voor elkaar gekregen heeft.

The Bear was een meesterwerk en dat is te bewijzen met de bijna 30 verschillende prijzen die de serie in de wacht heeft gesleept. Het is dan ook geen verrassing dat de serie een score van 99% heeft op Rotten Tomatoes. Toch heeft de serie een waardige tegenstander.

Sinds dat The Bear in première ging zijn er een heleboel projecten uitgekomen die geprobeerd hebben het succes van The Bear te evenaren, maar niets of niemand kwam in de buurt. Totdat deze serie uitkwam.

Een waardige tegenstander


Vorig jaar kwam er een waardige tegenstander voor The Bear uit, namelijk: Boiling Point. Een nieuwe serie, rechtstreeks uit Groot-Brittannië, over de horeca.

Boiling Point is een prequel van de gelijknamige film uit 2021 en neemt een kijkje in de restaurantcultuur in Engeland. De gesprekken en relaties die normaal gesproken niet te zien zijn, worden nu het middelpunt.

100% op Rotten Tomatoes


De serie bestaat uit slechts vier afleveringen, maar stelt kwaliteit over kwantiteit. Dat is dan ook de reden dat Boiling Point op het moment van schrijven een perfecte score van 100% op Rotten Tomatoes heeft.



Boiling Point is dus de perfecte vervanger voor The Bear en ideaal om in één keer te bingen op Apple Tv+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij zowel The Bear als Boiling Point gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen