search
Bikkelharde en intense misdaadthriller op Netflix meteen een monsterhit en verovert de top 10
Films / Nieuws

Bikkelharde en intense misdaadthriller op Netflix meteen een monsterhit en verovert de top 10

De derde Equalizer met Denzel Washington doet het meteen goed op Netflix.

Afgelopen jaar verscheen de naar verluidt laatste Equalizer-film met Denzel Washington in de bioscopen. Financieel deed The Equalizer 3 het prima en recent verscheen de film op Netflix.

De stevige misdaadthriller van regisseur Antoine Fuqua doet het gelijk goed en tikt Irish Wish van de koppositie. Het zou zomaar kunnen dat de film nog wel even bovenaan de lijst blijft staan, aangezien het een typische actiefilm is die iedereen wel even meepikt.

Veel positieve reacties


Dit blijkt ook wel uit het aantal stemmen op IMDb. Maar liefst 107 duizend mensen namen al de moeite om de film te beoordelen, met een 6,8 al IMDb-score. Op Rotten Tomatoes stond de Tomatometer eerder al op een sterke 76 procent en de publieksscore staat zelfs op 94 procent.

"Opnieuw een vermakelijk uitje van Antoine Fuqua en Denzel Washington. The Equalizer 3 maakt het formule-achtige verhaal grotendeels goed met het in beeld brengen van zuivere actiescènes," aldus de critics consensus.

Equalizer


Overigens vind je op Netflix de eerdere Equalizer-films waarin Washington ook invulling geeft aan de onverslaanbare en koele Robert McCall.In The Equalizer 3 heeft Robert McCall zijn hart verloren aan een kustplaatsje in Italië. Hij zet alles op alles om de inwoners te bevrijden van de lokale Camorra die hen terroriseert.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

We zijn benieuwd: heb jij alle drie de Equalizer-films al gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen