search
Klaar met 'One Day'? Schakel dan over naar deze onweerstaanbare serie op Disney+
Series / Featured

Klaar met 'One Day'? Schakel dan over naar deze onweerstaanbare serie op Disney+

Deze serie op Disney+ is perfect voor iedereen die geen genoeg kan krijgen van de hitserie One Day.

One Day was de perfecte combinatie van wegzwijmelen en heel hard huilen. De nieuwe serie tilde het verhaal van de gelijknamige film naar een ander niveau en zorgde voor niets minder dan magie. One Day is echter niet de enige onweerstaanbare serie die je gezien moet hebben.

Liefde, verdriet en familie. Deze thema's stonden centraal in One Day, maar ook in de serie This is Us. Maker Dan Fogelman kreeg het voor elkaar om een serie te creëren die dicht tegen perfectie aan zit.

This is Us


This is Us gaat over het koppel Jack (Milo Ventimiglia) en Rebecca Pearson (Mandy Moore). In 1980 verwachten zij een drieling, maar één van de kinderen sterft tijdens de geboorte. Het koppel besluit een zwart jongetje te adopteren.

De serie speelt zich af in het heden, maar gebruikt op een slimme manier flashbacks om gebeurtenissen uit het verleden te laten zien. Dit geeft de serie een enorme emotionele lading.

Cast en crew en prijzen


De serie snijdt enkele heftige thema's aan, maar de jonge cast (Sterling K. Brown als Randall, Chrissy Metz als Kate en Justin Hartley als Kevin) weten zich goed staande te houden op deze momenten.This is Us wordt geprezen met een stevige 94% op Rotten Tomatoes en heeft ook enkele prijzen gewonnen voor het schrijf- en acteerwerk. Zo won Brown een Golden Globe, Screen Actors Guild Award en een Emmy voor zijn acteerwerk. De rest van de cast en de serie zelf zijn meerdere keren genomineerd voor Emmy's en Golden Globes.

Disney+


Stream This is Us op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij This is Us een echte aanrader?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen