search
Deze '3 Body Problem'-actrice heeft de iconische 'From Dusk Till Dawn'-rol van Salma Hayek overgenomen
Series / Nieuws

Deze '3 Body Problem'-actrice heeft de iconische 'From Dusk Till Dawn'-rol van Salma Hayek overgenomen

Iedereen kent haar nu als Auggie Salazar van 3 Body Problem, maar hoe zag haar carrière voor deze hitserie eruit?

Sinds 3 Body Problem uit is, is actrice Eiza González enorm populair geworden. Binnenkort zal ze samen met Henry Cavill verschijnen in The Ministry of Ungentlemanly Warfare, maar hoe zag haar carrière er voor 3 Body Problem eigenlijk uit?

3 Body Problem is de gloednieuwe hitserie van Game of Thrones makers David Benioff en D.B. Weiss. González schittert in de hoofdrol als Auggie Salazar, maar dit is zeker niet de eerste grote rol voor de actrice.

Carrière


De Mexicaanse actrice en zangeres werd in 2007 bekend toen ze de hoofdrol in de kinderserie Lola, érase una vez speelde. Ze bouwde langzaam maar zeker haar naamsbekendheid op en brak in 2014 echt door.

González werd namelijk gecast in From Dusk Till Dawn: The Series in dezelfde rol als de Mexicaanse actrice, Salma Hayek. From Dusk Till Dawn: The Series is onderdeel van de From Dusk Till Dawn-franchise.

Dezelfde rol


Hayek speelde Santanico Pandemonium/Kisa in de hitfilm From Dusk Till Dawn (1996). Bijna 20 jaar later kwam de serie uit, waarvoor González dus gecast was als Santanico Pandemonium/Kisa.Het lukte González om haar personage op een unieke manier te spelen: fel en dramatisch. González slaagde erin om de tragedie van haar personage te laten zien, door de tegenstrijdige kenmerken van Kisa te benadrukken.

Te streamen op Apple TV+


Stream de film uit 1996 op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kende jij Eiza González al voor 3 Body Problem?

 • Ja, natuurlijk!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, eerlijk gezegd niet, eerste keer dat ik over haar iets lees

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen