search
Nieuwe setfoto 'Daredevil: Born Again' toont terugkeer van deze publiekslieveling
Series / Nieuws

Nieuwe setfoto 'Daredevil: Born Again' toont terugkeer van deze publiekslieveling

Hordes fans kunnen hun geluk niet op bij de terugkeer van hun geliefde Frank Castle.

Eén van de publiekslievelingen uit de Marvel-tijd op Netflix heeft zich op setfoto's van het aankomende Daredevil: Born Again laten zien, wat de terugkeer van acteur Jon Bernthal als The Punisher bevestigt.

Toen Marvel nog in eigen handen was en Disney nog ver buiten beeld bleef, werd met Netflix de samenwerking aangegaan voor een aantal producties waaronder The Punisher. Goed nieuws voor fans uit die tijd dus, want hij is terug.

Terugkeer en volledige inzet


Onlangs zijn er diverse beelden van achter de schermen van Daredevil: Born Again naar buiten gekomen. De serie heeft omtrent het personage van Bernthal achter de schermen een grote verandering ondergaan. Bernthal onthulde dat hij niet bepaald te spreken was over wat ze met Daredevil van plan waren voor de volledige herschrijving.

Het is nu gelukkig weer koek en ei. Bernthal vertelde: "Ik denk dat er een beetje Frank Castle in iedereen zit. Ik weet ook dat het essentieel is dat als we het doen, we het goed doen en met integriteit voor het bronmateriaal en voor wat Frank echt is. Ik zal mijn uiterste best doen om ervoor te zorgen dat, als en wanneer we het doen, we het goed doen."

Gedonder in New York


Specifieke details over Daredevil: Born Again blijven voorlopig geheim, maar er gaan nu sterke geruchten dat de serie inspiratie zal putten uit het verhaal over Mayor Fisk. Hierin valt de stad New York voor The Kingpin die de nieuw gekozen burgemeester wordt.


Bekijk op instagramHet verhaal zal Matt Murdock (Charlie Cox) volgen die voor Fisk werkt, waarbij de Kingpin zijn talent voor valse filantropie gebruikt om een oorlog tegen gemaskerde vigilantes te voeren. Hou SerieTotaal in de gaten voor alle updates over Daredevil: Born Again.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Het is nog even wachten op Daredevil: Born Again. Heb jij zin in deze Marvel-serie?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen