search
Langverwachte bioscooprelease van 'The Mandalorian' vraagt om geduld van fans
Series / Nieuws

Langverwachte bioscooprelease van 'The Mandalorian' vraagt om geduld van fans

Het belooft een enorme productie te worden dus daar wordt flink de tijd voor genomen.

Volgens velen is The Mandalorian één van de beste Star Wars-producties sinds Disney is begonnen met de uitbreiding van het universum op de streamingdienst. Alleen moeten fans nog even wachten op een vervolg.

Disney deelde onlangs nog dat ze in plaats van een vierde seizoen The Mandalorian, een bioscoopfilm gaan maken, en nu is bekend geworden dat deze zal worden uitgebracht op woensdag 22 mei 2026.

Baby Yoda op het grote scherm


Jon Favreau, bedenker van de serie en volgens velen de reddende engel van het Star Wars-universum, zal de film gaan regisseren. Daarnaast is Favreau producent samen met Dave Filoni en Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy.

Toen de film in januari werd aangekondigd, zei Favreau in een verklaring: "Ik heb altijd genoten van het vertellen van verhalen in de rijke wereld die George Lucas heeft gecreëerd. Het vooruitzicht om de Mandalorian en zijn leerling Grogu naar het grote scherm te brengen, is buitengewoon spannend.

Eén acteur absent


Wat het vooruitzicht op de productie minder plezierig maakt, is dat de film het zonder de recent overleden acteur Carl Weathers moet doen. Hij speelde in The Mandalorian de rol van Greef Karga.



Kijk alle afleveringen van The Mandalorian op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zit jij te wachten op een bioscoopfilm over The Mandalorian?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen