search
Veelbelovende nieuwe serie 'Dead Boy Detectives' bevat crossover met die andere populaire Netflix-hit
Series / Nieuws

Veelbelovende nieuwe serie 'Dead Boy Detectives' bevat crossover met die andere populaire Netflix-hit

Het fenomeen heeft wel vaker de interesse in meerdere series versterkt bij het publiek.

Binnenkort verschijnt op Netflix het spannende nieuwe Dead Boy Detectives, gebaseerd op de verhalen van Neil Gaiman. De producenten beloven een crossover met die andere Gaiman-hit van Netflix.

Dead Boy Detectives wordt namelijk de eerste spin-off van het succesvolle The Sandman, en is gebaseerd op de graphic novel van Gaiman, Mark Buckingham en Toby Litt. Nu beide series hun huis vinden op Netflix, kunnen kijkers veel referenties tussen de twee verwachten.

Nog maar het begin


Hoewel oorspronkelijk gepland voor release op HBO Max, werd Dead Boy Detectives verkocht aan Netflix nadat James Gunn besloot dat het niet overeenkwam met zijn visie voor het nieuwe DC Extended Universe

Het kan voor Netflix nu de eerste zijn van vele spin-offs die voortkomen uit The Sandman. Showrunners Steve Yockey en Beth Schwartz laten weten zeer positief te staan tegenover het laten voorkomen van personages uit beide series, in beide series.

Het moet wel goed zijn


De showrunners vertelden: "Ik denk dat Beth en ik het erover eens zijn dat verdere crossover echt cool zou zijn. Zolang er een emotionele en narratieve reden is om ze te hebben, ja. Maar we trekken niet zomaar mensen aan omwille van het effect."



Bekijk vanaf volgende week donderdag, 25 april, alle afleveringen van Dead Boy Detectives op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij klaar om Dead Boy Detectives te gaan kijken op Netflix?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen