search
De aankomende Netflix-serie 'Dead Boy Detectives' is "vreemd" en "heftig"
Series / Nieuws

De aankomende Netflix-serie 'Dead Boy Detectives' is "vreemd" en "heftig"

"Dead Boy Detectives" is een nieuwe serie in het universum van The Sandman met vreemde en heftige scènes.

Dead Boy Detectives verschijnt deze week, de serie die zich afspeelt in hetzelfde universum als de eerdere Netflix-serie The Sandman uit 2022. In gesprek met Comicbook wordt er iets meer duidelijk over de stijl en toon.

De serie Dead Boy Detectives is gebaseerd op de comics van schrijver Neil Gaiman en tekenaars Matt Wagner en Malcolm Jones III en zal zonder enige voorkennis bekeken kunnen worden. Je hoeft dus ook niet per se The Sandman te kijken.

"Een echte kat"


Hoofdrolspelers George Rexstrew (Edwin Paine), Jayden Revri (Charles Rowland), Kassius Nelson (Crystal Palace) en Yuyu Kitamura (Niko) spraken met Comicbook en ze lieten weten dat bepaalde scènes behoorlijk "vreemd" en "heftig" zijn.

"Ik zal je iets vertellen over mijn eerste dag op de set. Tijdens de pilot hebben we drie scènes opgenomen," zei Rexstrew. "Tijdens mijn eerste scène moest ik Jaydens stuntdubbel, Josh, door een spiegel gooien. De tweede scène was een wandeling en een gesprek met Jayden en Kassius op het ijs. En de derde scène was een scène met Sebastian, de kat. Een echte kat."

"Vreemder"
"En dat zette de toon voor de hele shoot. Het werd alleen maar vreemder," vervolgde Rexstrew die steun kreeg van acteur Revri, "het bleef maar doorgaan precies zoals je zegt, het was altijd erg 'heftig'.""'Er gebeurt zoveel," voegde Nelson eraan toe. "Er zit bloed in een scène of zoiets, of we doen de hele tijd iets bijzonder raars en vreemds. Dingen die je in het normale leven niet zou doen. Elke dag op de set was weer interessant."

Donderdag
Vanaf donderdag 25 april zie je Dead Boy Detectives op Netflix. Het eerste seizoen bestaat uit acht afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als jij The Sandman hebt gezien: heb je genoten van de serie?

 • Zeker!

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee, niets voor mij

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen