search
Valt de Prime Video-serie 'Fallout' bij je in de smaak? Dan is deze dystopische scifi-serie ook iets voor jou
Series / Featured

Valt de Prime Video-serie 'Fallout' bij je in de smaak? Dan is deze dystopische scifi-serie ook iets voor jou

Bekijk deze duistere dystopische scifi-serie als je geen genoeg kan krijgen van Fallout.

Fallout is één van de meest populaire sci-fi series van dit moment. De serie is een adaptatie van de gelijknamige game van Tim Cain en Leonard Boyarsky. Kan je geen genoeg krijgen van dit genre? Dan is dit de perfecte tip voor jou.

Als je een echte sci-fi fan bent, heb je alle acht afleveringen van Fallout hoogstwaarschijnlijk al wel gezien. Wil je het liefst nog meer zoals Fallout? Zoek dan niet verder, want Silo is het perfecte alternatief.

Silo


Silo is ongelofelijk populair bij critici. De serie krijgt namelijk een fantastische score van 88% op Rotten Tomatoes. Bovendien is de serie genomineerd voor maar liefst 6 prijzen, waaronder de Beste Sciencefiction Televisieserie van Saturn Awards.

De Canadese filmmaker Graham Yost is één van de gezichten achter het enorme succes van Silo. Hij werkte samen met een absolute sterrencast, waaronder Rebecca Ferguson (Drowning Ghost), Rashida Jones (The Office) en Tim Robbins (The Shawshank Redemption).

Het plot


Silo speelt zich af in een verwoeste toekomst waar de maatschappij in een gigantische ondergrondse silo woont. Ondanks dat alle bewoners van de silo samen moeten overleven, is er geen sprake van compleet vertrouwen tussen iedereen.Toch proberen de 10.000 mensen in de silo te leven volgens hun eigen regels die hen zouden moeten beschermen en redden van de ondergang. Wanneer de sheriff één van deze regels breekt, komen de bewoners achter de duistere waarheid van de silo.

Apple TV+


Ben je nieuwsgierig geworden naar Silo? Stream de serie dan op Apple TV+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Silo: dit vind ik een goede kijktip!

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen