search
Jon Hamm keert terug als Don Draper in een onverwacht gastoptreden en het is niet in een reclamespot
Films / Featured

Jon Hamm keert terug als Don Draper in een onverwacht gastoptreden en het is niet in een reclamespot

Don en Roger Sterling presenteren hun advertentiecampagne in een onverwachte cameo.

Mad Men was een serieuze dramaserie die zich kenmerkte door strak geschreven dialogen en het onderzoeken van diepgaande thema's. Don Draper (Jon Hamm) was de hoofdpersoon met de nodige geheimen.

Don en Roger (John Slattery) komen weer samen om een idee voor pop-tarts, ontbijtkoekjes van het merk Kellogg, te presenteren. Dit is in de komische film Unfrosted: The Pop-Tart Story, geschreven en geregisseerd door Jerry Seinfeld.

Overlapping


Unfrosted: The Pop-Tart Story is volledig verzonnen en heeft niets te maken met het bedrijf noch met het koekje zelf. Seinfeld speelt tevens de hoofdrol als Bob Cabana. Bob is een fictieve medewerker bij het bedrijf Kellogg en tevens de bedenker van de pop-tart.

Seinfelds film speelt zich in 1963 af en de komiek heeft Don en Roger in zijn verhaal verwerkt. De tijdlijn van de film valt samen met het derde seizoen van Mad Men. Bob is aanwezig bij de presentatie door twee Newyorkse reclamemannen. Het betreft zijn nieuwe ontbijtkoekje, dat hij graag aan de man wil brengen.

Aangezien het hier een luchtige, komische film betreft wordt Don dus op een onverwachte manier teruggebracht. Hij wordt nergens bij zijn naam genoemd, maar de naam van Roger valt op een bepaald moment wel. Deze cameo kun je dus zien als een van Dons campagnes gedurende zijn tijd bij Sterling Cooper in 1963.Unfrosted: The Pop-Tart Story kun je zien op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

John Hamm in Mad Men: ik heb gesmuld van deze serie!

 • Klopt

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Niet echt / Niet gezien

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen