search
Dit drama stelt het geduld van kijkers op de proef: "nooit helemaal"
Series / Nieuws

Dit drama stelt het geduld van kijkers op de proef: "nooit helemaal"

Is "A Man in Full" het nieuwste succes van Jeff Daniels? Rotten Tomatoes critici twijfelen.

Jeff Daniels is een bekende komedie en drama acteur. Hij speelde in films zoals Dumb and Dumber en The Purple Rose of Cairo. Daniels werd voor de laatste zelfs voor drie Golden Globe Awards genomineerd. Is zijn nieuwste project, A Man in Full, net zo goed? Critici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

Het gloednieuwe drama, A Man in Full, is geregisseerd door Regina King en Thomas Schlamme en is gebaseerd op de gelijknamige roman van Tom Wolfe. De serie volgt vastgoedmagnaat Charlie Croker en zijn imperium dat onlangs failliet is gegaan. Charlie moet zowel zijn eigen naam als de naam van zijn bedrijf verdedigen.

Rotten Tomatoes


Het plot heeft heel veel potentie om een geweldige serie te worden, maar helaas is dat volgens critici op Rotten Tomatoes niet helemaal gelukt. A Man in Full krijgt namelijk een score van 43% op het moment van schrijven.

Het publiek is iets positiever. Zij geven de serie een score van 57%. Volgens Boston Globe is de serie niet saai te noemen, maar wel "overdreven, zelfs cartoonachtig, terwijl het zich op een platgetreden terrein begeeft." De serie kabbelt dus een beetje voort, zonder echt indruk te maken.

Net geen Succession


De serie praat volgens Daily Telegraph (UK) over grote onderwerpen zoals geld en familieproblemen en dat doet denken aan de hitserie Succession.Toch zit A Man in Full "niet in dezelfde klasse" als Succession. "Je wacht tot het drama zich ontwikkelt, maar dat gebeurt nooit helemaal", aldus Daily Telegraph (UK)

Regie


Hoewel de critici dus streng zijn over de serie, krijgt de regie van Regina King en Thomas Schlamme wel positieve reacties. A Man in Full is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

A Man in Full: ondertussen op Netflix gezien?

 • Ja

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Nee

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen