Marvels 'Agent Carter' S2 twee weken uitgesteld

'Agent Carter' S2 twee weken uitgesteld

Plus twee nieuwe promovideo's van het nieuwe seizoen!

Zilko Tarici, 02-12-2015 14:15

ABC heeft de première van het tweede seizoen van Marvels Agent Carter twee weken uitgesteld; van 5 januari naar 19 januari. Het netwerk gaf als reden dat op 12 januari de jaarlijke State of the Union wordt uitgezonden. Door de première twee weken uit te stellen geeft ABC wel aan dat ze het hele seizoen zonder tussenpozen kunnen uitzenden. Naast dit nieuws hebben we ook twee nieuwe promovideo's voor jullie, die hieronder bekeken kunnen worden.
Hayley Atwell speelt de titulaire rol in de populaire serie en moet als agent van SSR (Strategic Scientific Reserve) het na de afloop van de Tweede Wereloorlog opnemen tegen nieuwe schurken die de wereld bedreigen. In het tweede seizoen reist Peggy van New York City naar Los Angeles voor haar gevaarlijkste missie dusver.

Naast Atwell en Smith zijn er in Agent Carter ook rollen weggelegd voor acteurs zoals James D'Arcy, Chad Michael Murray, Kurtwood Smith en Enver Gjokaj. Tara Butters, Michele Fazekas, Christopher Markus, Stephen McFeely, Chris Dingess, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Alan Fine, Joe Quesada, Stan Lee en Jeph Loeb fungeren allen als uitvoerend producenten van de serie, die gemaakt wordt door ABC Studios en Marvel Television.


Bron: ABC

Lees meer over: agent carter, hayley atwell, james darcy, chad michael murray, dominic cooper

Informatie over de serie: Agent Carter

Populair nieuws