search

Ons nieuws van woensdag 2 december 2015

The Fosters krijgt vierde seizoen
Series / Nieuws

The Fosters krijgt vierde seizoen

Meer leuke grappen op komst...

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

ABC Family, waarvan de naam binnenkort zal veranderen in Freeform heeft bekend gemaakt dat het haar serie genaamd The Fosters zal voorzien van een vierde seizoen. Het drama waarin met name Teri Polo en Sherri Saum te zien zijn lijkt de verwachtingen zonder al teveel problemen in te lossen. Gemiddeld kan het derde seizoen tot dusver rekenen op zo'n 2,1 miljoen kijkers.

Wanneer de resterende afleveringen van het derde seizoen worden uitgezonden (vanaf januari) zal blijken dat Callie en Brandon verder proberen te gaan met hun leven. Ze doen er bovendien alles aan om hun sexy geheimpje verborgen te houden nu Callie officieel is geadopteerd door Stef en Lena. In tussentijd blijkt dat Stef te maken krijgt met een aanzienlijke medische aandoening en moet Jude proberen om te leren leven met de beslissing van Connor om samen te leven met diens mama. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, de resterende afleveringen van het derde seizoen zullen nog heel wat spanning met zich meebrengen.

Ben jij ook al zo benieuwd naar de avonturen van The Fosters in het vierde seizoen?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dvd recensie 'The Big Bang Theory' seizoen 8
Series / Blu-ray Review

Dvd recensie 'The Big Bang Theory' seizoen 8

Prima uitgave, boordevol extra's.

Bedacht door: Chuck Lorre, Bill Prady | Cast: Johnny Galecki (Leonard Hofstadter), Jim Parsons (Sheldon Cooper), Kaley Cuoco (Penny), Simon Helberg (Howard Wolowitz), Kunal Nayyar (Raj Koothrappali) | Jaren: 2007 "“ heden | Release: NBC, Veronica

Met zo'n hoge kijkcijfers als The Big Bang Theory kan het niemand verbazen dat zender NBC er nog wel een tijdje mee door wil gaan. Ondertussen is de komediereeks over de knotsgekke belevenissen van wereldvreemde wetenschappers alweer toe aan zijn achtste seizoen. Dat seizoen is in Nederland nu verkrijgbaar op Dvd.

Sheldons treinreis door het land komt dit seizoen tot een einde. Hij heeft niet veel over zichzelf geleerd, terwijl dat wel zijn plan was. De groep is nu dus wel weer compleet dit seizoen. Sheldon is ervan overtuigd dat de chirurgische ingreep bij Leonard helemaal verkeerd zal lopen. Howard maakt zich druk om de relatie van zijn moeder met vriend Stuart en Penny's technieken als farmaceutisch verkoper geven een onverwacht resultaat. De groep speelt niet bezochte schoolgala's na en feestdagen die niet iedereen even leuk vindt. Ook is er een spel gemaakt op basis van Raj's liefdesleven en leest de groep fan-fictie van Amy.

Er kijken nog steeds bijzonder veel mensen naar afleveringen van de serie. De première trok 23,75 miljoen kijkers naar NBC en dat aantal bleef gedurende het seizoen bijna altijd boven de 20 miljoen. Kortom: de hoge salarissen van de castleden waar onlangs nog zoveel om te doen was, blijven te rechtvaardigen.



Dvd: The Big Bang Theory seizoen 8 | Duur: 24 x 20min. | Release: november 2015 | Video: 1.78:1 (16:9) | Audio: Engels (5.1), Frans (2.0), Spaans (2.0) | Ondertiteling: Nederlands, Frans, Spaans, Noors, Deens, Zweeds, Fins, Engels | Discs: 3x Dvd | EAN: 5-051888-210383 | Met dank aan: Warner Bros

Het seizoen wordt aangeleverd in een standaard Dvd-hoes met daar een slipcover omheen. Voorop zien we de castleden waar het allemaal om draait en achterop een uitgebreide synopsis van het seizoen. Ook staat er een overzicht van alle extra's op de hoes. Maak je de hoes open tref je een drietal schijven met zwart-witte opdruk aan. Binnen in de hoes zijn verder per schijf de gegevens afgedrukt: we zien titels, scenarioschrijvers en regisseurs.

Net als in het vorige seizoen is de kwaliteit van de beelden en geluiden goed. De serie wordt digitaal opgenomen en ziet er prima, maar niet uitzonderlijk aantrekkelijk uit. Het geheel is erg gewoon om naar te kijken en er is over het algemeen weinig gespeeld met de beelden. De audio is goed te volgen, al vinden we omgevingsgeluiden niet genoeg te horen.

Extra's
De extra's zijn prima, maar niet uitzonderlijk. Er is een half uur durende video die het gehele Comic-Con panel laat zien van vorig jaar, waar de castleden praten over de serie. Dan is er een video met de titel Shooting Stars, over de gastrol van Billy Bob Thornton dit seizoen. Ook is er een video over de fans van de serie die op de set aanwezig waren na het winnen van een wedstrijd, een video waarin we zien hoe castleden Cuoco-Sweeting en Parsons en producent Chuck Lorre een ster krijgen op de Hollywood Walk of Fame en een video waarin de actrice die de stem van Mrs. Wolowitz insprak een ode krijgt. Carol Ann Susi overleed op 11 november 2014.

Toekomst
Het negende seizoen van The Big Bang Theory wordt al sinds september uitgezonden. Afleveringen trekken nog altijd veel kijkers in de VS. Verder is er ook al een tiende seizoen besteld, dat in de loop van 2016 in première zal gaan. Of er daarna nog meer volgt is nog niet zeker, maar als het succes zo groot blijft en de castleden genoeg geld krijgen in hun nieuwe contract (daar was nu veel om te doen) gaan ze vast wel verder.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Marvels 'Agent Carter' S2 twee weken uitgesteld
Series / Nieuws

Marvels 'Agent Carter' S2 twee weken uitgesteld

Plus twee nieuwe promovideo's van het nieuwe seizoen!

ABC heeft de première van het tweede seizoen van Marvels Agent Carter twee weken uitgesteld; van 5 januari naar 19 januari. Het netwerk gaf als reden dat op 12 januari de jaarlijke State of the Union wordt uitgezonden. Door de première twee weken uit te stellen geeft ABC wel aan dat ze het hele seizoen zonder tussenpozen kunnen uitzenden. Naast dit nieuws hebben we ook twee nieuwe promovideo's voor jullie, die hieronder bekeken kunnen worden.

Hayley Atwell speelt de titulaire rol in de populaire serie en moet als agent van SSR (Strategic Scientific Reserve) het na de afloop van de Tweede Wereloorlog opnemen tegen nieuwe schurken die de wereld bedreigen. In het tweede seizoen reist Peggy van New York City naar Los Angeles voor haar gevaarlijkste missie dusver.

Naast Atwell en Smith zijn er in Agent Carter ook rollen weggelegd voor acteurs zoals James D'Arcy, Chad Michael Murray, Kurtwood Smith en Enver Gjokaj. Tara Butters, Michele Fazekas, Christopher Markus, Stephen McFeely, Chris Dingess, Kevin Feige, Louis D'Esposito, Alan Fine, Joe Quesada, Stan Lee en Jeph Loeb fungeren allen als uitvoerend producenten van de serie, die gemaakt wordt door ABC Studios en Marvel Television.



Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Nieuwe teaser van 'Outlander' seizoen 2
Series / Trailer

Nieuwe teaser van 'Outlander' seizoen 2

Claire zit nog steeds gevangen tussen verschillende werelden en twee mannen.



Komende lente is de scifi-dramaserie Outlander terug met een nieuw seizoen en de eerste teaser kan je hierboven bekijken.

De serie gaat over Claire Randall, een verpleegster tijdens de Tweede Wereldoorlog. Zij wordt op mysterieuze wijze naar het jaar 1743 gestuurd en moet gelijk vrezen voor haar leven. Claire wordt hier gedwongen te trouwen met Jamie Fraser, een romantische, Schotse soldaat. Zodoende komt ze in een driehoeksverhouding terecht met twee totaal verschillende mannen uit heel andere levens.

Wie nog seizoen 1 moet inhalen; volume 1 en 2 (die samen het volledige eerste seizoen vormen) zijn nu verkrijgbaar op DVD en Blu-ray. De serie is van Starz en werd bij ons uitgezonden op HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Fox en Sylvester Stallone maken tv-serie 'Rambo: New Blood'
Series / Nieuws

Fox en Sylvester Stallone maken tv-serie 'Rambo: New Blood'

Stallone zal naar verwachting terugkeren als John Rambo.

Fox heeft een deal gesloten met Sylvester Stallone om Rambo: New Blood te produceren, een tv-vervolg op de beroemde film-franchise. De serie zou Stallone's personage John Rambo en zijn zoon J.R., een ex-Navy Seal, moeten volgen. Stallone zal naar alle waarschijnlijkheid opnieuw de rol van John Rambo spelen.

Jeb Stuart, scenarist van films zoals Die Hard en The Fugitive, zal de scripts van de afleveringen (aantal onbekend) schrijven. Fox en Stallone zullen de film samen met Entertainment One en Millennium Films produceren. Als gevolg van deze stap zal Rambo: Last Blood, de geplande vijfde film, voorlopig worden uitgesteld.

Fox zou ruim twee jaar geleden al zijn begonnen met de ontwikkeling van een Rambo-serie. Stallone was indertijd echter nog niet betrokken bij het project.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Mozart in the Jungle' terug met seizoen 2
Series / Nieuws

'Mozart in the Jungle' terug met seizoen 2

Seks, drugs en klassieke muziek zijn 31 december terug op HBO.

Afgelopen jaar werd Mozart in the Jungle vertoond op HBO. Deze komische dramaserie ging over de aparte combinatie van seks, drugs en klassieke muziek. Binnenkort zien we hoe het verder gaat met Hailey en Rodrigo. Vanaf 31 december zullen namelijk alle afleveringen van seizoen 2 te zien zijn op HBO.

De reeks bewijst dat wat er zich achter de schermen van het concertgebouw afspeelt net zo boeiend is als wat er op het podium plaatsvindt. In seizoen 1 maakten we kennis met de jonge, net aangestelde maestro Rodrigo (gespeeld door Gael Garcí­a Bernal). Hij gooit het roer volledig om en stuurt het New Yorkse orkest een compleet nieuwe richting in. Zijn opmerkelijke visie valt alleen niet bij iedereen in de smaak.

Naast Gael Garcí­a Bernal zijn ook Lola Kirke, Saffron Burrows, Bernadette Peters en Malcolm McDowell te zien. Leuk detail is, dat de serie best een accuraat beeld geeft van de werkelijkheid. Het werd namelijk gebaseerd op Mozart in the Jungle: Sex, Drugs, and Classical Music, de memoires die hoboïst Blaire Tindell schreef over haar carrière waaronder haar tijd bij het New York Philharmonic. Rodrigo is gebaseerd op dirigent Gustavo Dudamel, een flamboyante Venezuelaanse dirigent die tot de beste van de wereld behoort.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.