search
Ernie Hudson gecast in 'The Flash'?
Series / Nieuws

Ernie Hudson gecast in 'The Flash'?

De voormalige Ghostbuster heeft volgende week een gesprek met de bedenkers van de serie.

Toen we voor het eerst hoorden over de rol van Barry Allen, alias The Flash (Grant Gustin) in seizoen 2 van Arrow, was er nog wat discussie of het personage, een luchtige superheld met quasi-magische superkrachten, wel een plek had in het ruwe, realistische universum dat werd neergezet in seizoen 1 van Arrow. Dit was natuurlijk voordat alle andere vreemde aspecten werden geïntroduceerd in het tweede seizoen (Black Canary, superkrachten, een overvloed aan bad guys). Barry leek dus wel degelijk te passen toen hij eenmaal arriveerde.


Nu we weten dat The Flash officieel zijn eigen pilot krijgt, horen we steeds meer over wat de serie precies gaat inhouden. Vandaag zijn we erachter gekomen dat Ernie Hudson in gesprek is voor een rol. De voormalige Ghostbuster liet onlangs tijdens een podcast het volgende vallen:

''Er komt een spinoff van Arrow, genaamd Flash. Ik heb volgende week een gesprek met de bedenkers. Daar moet ik me dus nog op voorbereiden. Ik maak kans op de rol van de pleegvader, of vader van Barry Allen.''

Hier is een beschrijving van de rol, voor eenieder die niet bekend is met het universum van The Flash:

Detective West - Een eind veertiger/begin vijftiger, Afro-Amerikaans, eerlijke, betrouwbare politieagent die alles al heeft gezien. Liefhebbende vader van Iris en pleegvader van Barry. Hij nam Barry in huis nadat zijn moeder werd vermoord en zijn vader gevangen werd gezet. West gelooft in Barry en steunt Barry in zijn pogingen om zijn vaders onschuld te bewijzen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen