search
10 Days in the Valley met Demi Moore
Series / Nieuws

10 Days in the Valley met Demi Moore

Nieuw en meeslepend drama met Moore in de hoofdrol.

Waar is Demi Moore? Het is een vraag die veel fans zich hebben gesteld de voorbije jaren. Verschillende persoonlijke gebeurtenissen hebben er voor gezorgd dat Moore enige tijd niet op het kleine scherm te zien was. Ook de scheiding met Ashton Kutcher zat hier ongetwijfeld voor iets tussen. Nu lijkt Moore echter helemaal terug te zijn in een compleet nieuwe serie genaamd 10 days in the Valley.


10 Days in the Valley komt van de hand van Tassie Cameron die eerder verantwoordelijk was voor Rookie Blue. In 10 Days in the Valley zien we Moore in de huid kruipen van Jane Sadler, een ervaren schrijfster en alleenstaande mama die zich in het middelpunt van een vechtscheiding bevindt. Wanneer haar 5-jarige dochter plots midden in de nacht wordt ontvoerd zet ze alles op het spel om haar terug te vinden, ook haar carrière en haar geheimen.

De laatste keer dat Moore haar optreden maakte in een serie was reeds in 2003. Toen had ze een gastrol in de serie . Kijk jij ook al uit naar deze nieuwe serie met Demi Moore in de hoofdrol?!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen