Geen synopsissen laatste afleveringen 'Game of Thrones'

Geen synopsis laatste afleveringen GoT

HBO doet er alles aan om zoveel mogelijk verrassingen te bewaren.

Jim Pedd, 14 juni 2016 om 16:25

HBO heeft vandaag laten weten dat de laatste twee afleveringen van het zesde seizoen van Game of Thrones geen synopsis krijgen. In een ultieme poging alles zo geheim mogelijk te houden, laat de zender dus helemaal niets meer weten over de volgende twee afleveringen. Enkel de titels, scenaristen en regisseur zijn onthuld.
De eerstvolgende aflevering heet Battle of the Bastards en zal – kijkende naar de gisteren vrijgegeven teaser – de veldslag tussen de legers van Jon Snow (Kit Harington) en Ramsay Bolton (Iwan Rheon) laten zien. De finale van dit seizoen heeft de titel The Winds of Winter.

Beide afleveringen hebben een scenario geschreven door showrunners David Benioff en D.B. Weiss. Miguel Sapochnik is verantwoordelijk van de regie van beide afleveringen. Hij maakte vorig seizoen het goed ontvangen Hardhome.

HBO doet er dit jaar erg veel aan om zoveel mogelijk ontwikkelingen in de serie geheim te houden. Zo zijn er geen screeners voor recensenten en komen synopsissen pas twee weken van te voren online te staan. Nu komen er dus ook geen synopsissen voor de laatste twee afleveringen.

Mocht je hem gemist hebben, kan je hier de promo voor Battle of the Bastards terugkijken en vind je in dit bericht onze recap van aflevering No One.

Bron: EW

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Synopsis, David Benioff, DB Weiss, Battle of the Bastards, The Winds of Winter

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws