Mogelijk meerdere schurken in tweede reeks 'Jessica Jones'

Mogelijk meerdere schurken in Jessica Jones

Hoe gaat showrunner Melissa Rosenberg het beter doen dan Kilgrave?

Jim Pedd, 15 augustus 2016 om 08:00

Ondanks dat het tweede seizoen van Marvel/Netflix-serie Jessica Jones nog wel een paar jaar op zich zal laten wachten, wordt er al zo nu en dan over gepraat. Nu vertelt Melissa Rosenberg, showrunner van de serie, dat er mogelijk meerdere schurken zijn in het tweede seizoen.
Entertainment Weekly vroeg haar hoe ze van plan is een betere schurk dan Kilgrave uit seizoen 1 te laten zien. “Misschien komen er wel meerdere schurken. Niemand gaat het beter doen dan David Tennant als Kilgrave, dus dat ga je niet proberen na te doen. De grootste fout zou zijn om het na te doen, dus je moet een andere invalshoek vinden.”

Ook tegenover TVLine was er een soortgelijke tease. “De lat ligt ongelofelijk hoog. David Tennant heeft geen gelijke, dus ik ga niet eens proberen het zover te brengen. De grootste fout die ik kan maken, is te proberen dat te herhalen. Dus er zal een heel andere schurk zijn, of heel andere schurken.”

De eerstvolgende keer dat we Jessica Jones (Krysten Ritter) gaan zien is in The Defenders, waarin ze het samen met de andere Marvel/Netflix-helden opneemt tegen een gemeenschappelijke bedreiging.

Bron: Screencrush

Lees meer over: Jessica Jones, Marvel, Netflix, Melissa Rosenberg, Krysten Ritter, David Tennant

Informatie over de serie: Marvel's Jessica Jones

Populair nieuws