search
Ann-Margret gecast in Stephen King-verfilming 'Mr. Mercedes'
Series / Nieuws

Ann-Margret gecast in Stephen King-verfilming 'Mr. Mercedes'

De legendarische actrice zal een belangrijke rol spelen in de miniserie.

De tweevoudig Oscar-genomineerde actrice Ann-Margret zal een belangrijke rol spelen in David E. Kelley's volgend jaar te verschijnen miniserie Mr. Mercedes, een verfilming van Stephen Kings gelijknamige boek uit 2014 van AT&T Audience Network. Onlangs werd nog aangekondigd dat Harry Treadaway (Penny Dreadful) de eerder dit jaar overleden Anton Yelchin zal vervangen als hoofdrolspeler.


Mr. Mercedes gaat over Brady Hartsfield (Treadaway), een psychisch gestoorde ijsboer en IT-technicus die in zijn vrije tijd de gevreesde seriemoordenaar 'The Mercedes Killer' is. Deze moordenaar speelt een kat-en-muisspel met een doorgewinterde ex-rechercheur (Brendan Gleeson) door hem te treiteren met een reeks brieven en e-mails. Deze correspondentie dwingt de ex-politieagent nu om zijn pensioen te onderbreken en de de gevaarlijke stap te nemen om de moordenaar op te sporen.

De verfilming van Mr. Mercedes werd een maand voor Yelchins overlijden aangekondigd. Boston Legal-bedenker David E. Kelly en Under the Dome-producent Jack Bender zullen Mr. Mercedes produceren. DirecTV zal de miniserie ergens in 2017 beschikbaar stellen.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen