search

Ons nieuws van donderdag 23 maart 2017

David Boreanaz gecast voor Navy Seal drama van CBS
Series / Nieuws

David Boreanaz gecast voor Navy Seal drama van CBS

De Bones veteraan wordt de leider van de eenheid.

Geoffrey Ketels

David Boreanaz, uiteraard in het bijzonder bekend van de serie 'Bones' is gecast voor het Navy Seal drama dat op dit ogenblik in ontwikkeling is bij CBS.

In het Navy Seal drama volgen we het doen en laten van een elite eenheid terwijl ze aan het trainen zijn voor de meest gevaarlijke missies die ze voor hun land zullen moeten uitvoeren. David Boreanaz zal de rol van Jason op zich nemen. Jason is de gerespecteerde en bovendien zeer ervaren leider van de eenheid. Hij heeft er dan ook heel wat missies opzitten.

Boreanaz is uiteraard niet de eerste acteur die aan het nieuwe CBS project wordt gelinkt. Eerder raakte namelijk ook al bekend dat andere namen als Jessica Pare, Max Thieriot, Neil Brown Jr., A.J. Buckley evenals Toni Trucks deel zullen uitmaken van de cast.

Nu de cast langzaam maar zeker vorm begint te krijgen is de nieuwsgierigheid bij veel mensen ongetwijfeld pas echt gewekt!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Voorlopig geen kostuum voor 'Iron Fist'
Series / Nieuws

Voorlopig geen kostuum voor 'Iron Fist'

Het zal ook in The Defenders niet voorkomen.

Of er een nieuw seizoen komt van Marvel/Netflix-serie Iron Fist, is nog de vraag, vooral gezien de ontvangst, maar toch spreekt acteur Finn Jones vast over de toekomst. Het personage is een belangrijk onderdeel van The Defenders, maar zal volgens Jones geen kostuum dragen voorlopig.

Dit vertelde hij tegenover TV Guide. Volgens hem zal de reis van Danny Rand voorlopig niet voorbij zijn. "De eerste paar afleveringen [van Iron Fist] zie je dat Danny maar moeilijk in een pak past. Hij is er niet aan gewend, en dus voelt het ook niet goed voor hem. Hij zit in gewone kleren, maar vindt dat ook niet zo fijn. Hij is dus nog op zoek naar zijn identiteit. Natuurlijk zal hij ooit in de serie zijn identiteit vinden middels zijn kleren, maar het zal nog wat seizoenen duren voordat we op dat punt aanbelanden."

Er zijn wel wat hints naar het kostuum van Iron Fist geweest. Zo zagen we hem geel, groene gewaden dragen. Nu is het nog de vraag wanneer hij het volledige kostuum draagt.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Driedelige aflevering voor 'Doctor Who' s10
Series / Nieuws

Driedelige aflevering voor 'Doctor Who' s10

Die zal draaien om een nieuw monster.

BBC-serie Doctor Who keert komende maand terug voor een tiende seizoen. Dat wordt het laatste voor hoofdrolspeler Peter Capaldi en showrunner Steven Moffat. De serie introduceert natuurlijk nieuwe personages, waaronder compagnon Bill (Pearl Mackie) en oude favorieten als Missy (Michelle Gomez).

Digital Spy heeft nu weten te bevestigen dat het tiende seizoen een driedelig verhaal krijgt. Het gaat om afleveringen 6 tot en met 8, die op 20 mei, 27 mei en 3 juni te zien zijn. Dat verhaal draait om The Monks, een nieuw monster dat te zien zal zijn in de trailer en die in meer dan één aflevering te zien zou zijn. Dat laatste was een gerucht, maar kunnen we nu dus bevestigen.

Scenarioschrijver Toby Whithouse bevestigde het en vertelde het volgende: "De mijne is het derde deel van een driedelig verhaal - Steven [Moffat] heeft de eerste gemaakt, Peter Harness de tweede en ik dus de derde." Het wordt daarmee de eerste driedelige aflevering voor de serie sinds 1989, toen we nog met de Zevende Doctor door het universum konden reizen. Het is ook de eerste driedelige aflevering voor de rebootshow.

Doctor Who is vanaf 15 april weer te zien op de BBC.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Cast 'Game of Thrones' kent einde niet
Series / Nieuws

Cast 'Game of Thrones' kent einde niet

Kit Harington is uiteraard uiterst benieuwd.

Game of Thrones keert deze zomer terug voor het op een na laatste verhaal. Zeven afleveringen komen er en dan zijn er voor het achtste seizoen nog zes. Daarna is het voorbij voor de HBO-serie en wordt er gekeken naar mogelijkheden voor een spin-off. Nu de opnames van het zevende seizoen overigens rond zijn, is het de vraag hoe de serie gaat eindigen.

Castleden laten nu weten dat zelf ook niet te weten. Acteur Kit Harington vertelde over de verschillen tussen Game of Thrones en zijn rol in Martin Koolhovens Brimstone en zijn enthousiasme om achter het lot van personage Jon Snow te komen. "Het is fantastisch, op sommige manieren, om geen boek te hebben om op te steunen, want de scenario's komen binnen en je hebt geen idee waar je heen gaat. Ik heb net seizoen zeven afgemaakt en zit de dagen af te strepen tot ik de scenario's van seizoen acht krijg."

Ook Harington kent het einde dus niet: "Iedereen vraagt zich af, hoe het af gaat lopen en hoe het verder gaat, en er over nadenkt. Het is echt spannend om het niet te weten, om oprecht geen idee te hebben, wat ze in hun hoofd hebben, en de eerste te mogen zijn die erachter komt."

Het zevende seizoen van Game of Thrones is vanaf zondag 16 juli te zien op HBO.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.