search
Is Sigourney Weaver de leider van The Hand?

Is Sigourney Weaver de leider van The Hand?

Het heeft er alle schijn van.

Jim Pedd

Er zijn weinig details over Sigourney Weavers grote schurk in The Defenders. Buiten haar naam - Alexandra - is er weinig bekend over haar motivaties. Behalve dat ze - en dat weten we dankzij de trailer - de Defenders helemaal kapot wil maken. Geruchten over de reden zijn er genoeg. Maar nu is er nog een detail.


Kostuumontwerper Stephanie Maslansky lijkt tijdens een interview met International Business Times bevestigd te hebben dat Alexandra de leider van de Hand is. "Ik denk dat ze duidelijk een slechterik is, en ze is het hoofd van een oeroude organisatie die uit de comics komt. Ik hoop dat haar kleding die oudheid reflecteert. Ik hoop ook niet teveel gezegd te hebben. Ik hoop niet dat Marvel achter me aan komt."

Er zijn twee 'oude' organisaties in de series. Allereerst hebben we The Hand, die we in Daredevil voor het eerst zagen. Daarin bleek dat Stick, de oude mentor van Matt Murdock (Charlie Cox) hem wilde gebruiken in de strijd tegen de Hand. En Stick was juist lid van een andere organisatie, even oud: The Chaste.

Vanaf 18 augustus 2017 op Netflix te zien.

Aanbevolen artikelen