search
Glenn nooit volledig erkend in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Glenn nooit volledig erkend in 'The Walking Dead'

Vindt Steven Yeun.

Het The Walking Dead-personage Glenn, gespeeld door acteur Steven Yeun, kwam in de eerste aflevering van het zevende seizoen behoorlijk hard aan zijn einde. Iets dat te verwachten was voor de liefhebbers van de comics. De acteur keek met Vanity Fair terug naar het afscheid en concludeert dat Glenn nooit volledig werd gerespecteerd, tot aan zijn dood.


"Ik denk dat het niet te ver ging," aldus Yeun over de gewelddadige dood van Glenn. "Ik zal eerlijk zijn, al kan ik ook niet objectief zijn: maar ik geloof echt dat de mensen niet wisten wat ze moesten met Glenn. Ze vonden hem leuk en hadden geen probleem met hem. Maar ze hebben hun band met hem nooit bevestigd totdat hij weg was.

Ik kijk terug op wat gebeurd is en ik denk dat het niet per se ranziger was dan we eerder hebben gedaan. Mensen hun ingewanden zijn eruit getrokken en hun hoofd doormidden geslagen. Maar deze keer voelde het gruwelijk en mensen realiseerde op dat moment pas hoe groot hun connectie met hem was."


Recent gaf Yeun aan dat hij graag zou willen terugkeren, iets dat zou kunnen via flash backs. Voorlopig lijkt dit nog niet te gebeuren. Het nieuwe seizoen start over enkele maanden.

Aanbevolen artikelen