search

Ons nieuws van maandag 10 juli 2017

5 nieuwe castleden voor seizoen 7 Once Upon a Time
Series / Nieuws

5 nieuwe castleden voor seizoen 7 Once Upon a Time

Er zijn gelukkig ook bekende gezichten die terugkeren...

Geoffrey Ketels
Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.

Met het zevende seizoen van de serie 'Once Upon a Time' in het verschiet is het tijd om even stil te blijven staan bij de grondig aangepaste cast. Zomaar even vijf nieuwe, permanente en terugkerende cast leden maken immers hun intrede. Dania Ramirez en Gabrielle Anwar zullen vast deel gaan uitmaken van de cast. Bovendien krijgen Mekia Cox, Rose Reynolds evenals Adelaide Kane terugkerende rollen. Welk personage ze precies zullen spelen in de reeks is tot dusver nog niet bekend gemaakt.

Er zijn ook een aantal bekende gezichten die Once Upon a Time na de seizoensfinale van het zesde seizoen hebben verlaten. Het gaat hierbij niet alleen om Jennifer Morrison, maar ook om Ginnifer Goodwin, Josh Dalles, Emilie de Ravin, Rebecca Mader evenals Jared S. Gilmore. Gelukkig is niet de volledige cast nieuw en zullen de fans ook nog een aantal vertrouwde gezichten terug mogen verwelkomen. Op dit vlak kan worden gedacht aan niet alleen Lana Parrilla, maar ook Robert Carlyle en uiteraard Colin O'Donoghue. Ook The Walking Dead acteur Andrew J. West blijft van de partij.

Ben jij een fan van de reeks 'Once Upon a Time' en wat is jouw idee van de grondig vernieuwde cast?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix' bloederige 'Castlevania' krijgt 2e seizoen
Series / Nieuws

Netflix' bloederige 'Castlevania' krijgt 2e seizoen

Adi Shankar mag nu acht extra afleveringen maken.

Mocht je net als ons vrij snel door Netflix-serie Castlevania gegaan zijn, dan hebben we goed nieuws voor je. De serie van Adi Shankar krijgt een tweede seizoen en ditmaal een met dubbele lengte. Dat meldt Deadline, dat eveneens meldt dat de serie acht afleveringen krijgt, tegenover de vier van het eerste seizoen.

Castlevania is gebaseerd op het spel Castlevania III: Dracula's Curse en volgt het laatste lid van de in ongenade vervallen Belmont-clan. Hij probeert Oost-Europa te redden van vernietiging door Vlad 'Dracula' Tepes. De show heeft een R-Rating en is behoorlijk bloederig.

Het eerste seizoen was op 7 juli te zien en naar het schijnt wordt er vaart gezet achter het tweede seizoen. Wanneer dat precies te zien zal zijn is echter nog niet bekend.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Roep om hulp in tease 'Westworld' seizoen 2
Series / Nieuws

Roep om hulp in tease 'Westworld' seizoen 2

Maar wat is er aan de hand?

De officiële website van HBO-serie Westworld heeft een update gekregen die hint naar wat komen gaat. Natuurlijk waarschuwen we je maar even voor spoilers. Lees dus alleen verder als je het eerste seizoen gezien hebt. Zo niet, bekijk dan onderstaande video en ga gauw met de serie beginnen! Na de trailer volgt de rest van het bericht en dus ook SPOILERS.



Goed, dan de website. De site Discover Westworld kreeg een interessante update. Als je er naartoe surft zie je de roep om hulp van iemand in het park. Dat zijn teksten die er - vertaald - als volgt uitzien:

Onbekende gebruiker: Is daar iemand? Er is iets mis gegaan. We hebben hulp nodig, kan je…
Geregistreerde gebruiker: Niets aan de hand. Vieringen gaan door.

Kortom: er roept iemand om hulp. Die roep wordt vervolgens onderbroken, waarna het Jourey Into Night-programma geladen wordt en de boel weer verder gaat. Vermoedelijk komt de hulproep af van een van de menselijke overlevenden na de robotopstand aan het einde van het eerste seizoen en ziet het er niet goed uit voor de gasten.

Naar het schijnt begint het volgende seizoen niet direct na de gebeurtenissen in de seizoensfinale.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Glenn nooit volledig erkend in 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Glenn nooit volledig erkend in 'The Walking Dead'

Vindt Steven Yeun.

Het The Walking Dead-personage Glenn, gespeeld door acteur Steven Yeun, kwam in de eerste aflevering van het zevende seizoen behoorlijk hard aan zijn einde. Iets dat te verwachten was voor de liefhebbers van de comics. De acteur keek met Vanity Fair terug naar het afscheid en concludeert dat Glenn nooit volledig werd gerespecteerd, tot aan zijn dood.

"Ik denk dat het niet te ver ging," aldus Yeun over de gewelddadige dood van Glenn. "Ik zal eerlijk zijn, al kan ik ook niet objectief zijn: maar ik geloof echt dat de mensen niet wisten wat ze moesten met Glenn. Ze vonden hem leuk en hadden geen probleem met hem. Maar ze hebben hun band met hem nooit bevestigd totdat hij weg was.

Ik kijk terug op wat gebeurd is en ik denk dat het niet per se ranziger was dan we eerder hebben gedaan. Mensen hun ingewanden zijn eruit getrokken en hun hoofd doormidden geslagen. Maar deze keer voelde het gruwelijk en mensen realiseerde op dat moment pas hoe groot hun connectie met hem was."


Recent gaf Yeun aan dat hij graag zou willen terugkeren, iets dat zou kunnen via flash backs. Voorlopig lijkt dit nog niet te gebeuren. Het nieuwe seizoen start over enkele maanden.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.