Afleveringen S8 'Game of Thrones' wellicht 2 uur per stuk

Afleveringen S8 GoT straks 2 uur per stuk?

Of is dat toch excessief?

Jim Pedd, 2 augustus 2017 om 08:00

We zijn al bijna halverwege het op een na laatste seizoen van HBO’s Game of Thrones. Ondanks gelekte afleveringen en scenario’s, werkt men hard door aan het laatste achtste seizoen. Tijdens een interview met Vanity Fair liet sound designer Paula Fairfield per ongeluk vallen dat de afleveringen van het laatste seizoen wellicht allemaal van filmlengte worden.
Casey Bloys, de baas van HBO, sprak met The Hollywood Reporter en licht toe hoe lang ze wellicht worden. Echt filmlengte lijkt niet waarschijnlijk. “Ik kan me voorstellen dat ze langer worden, maar ik weet niet zeker hoe lang. We hebben die gesprekken nog niet gevoerd, omdat ik nog niet weet hoe lang de afleveringen worden. Twee uur per aflevering klinkt excessief, maar het is een geweldige show, dus wie weet?”

De kans lijkt groot dat showrunners David Benioff en D.B. Weiss straks kiezen voor afleveringen van minstens zestig tot zeventig minuten per stuk. Dat zou wel passen bij wat we dit seizoen zin: de finale van deze zevende reeks duurt 81 minuten.

Bron: Screencrush

Lees meer over: Game of Thrones, HBO, Seizoen8, David Benioff, DB Weiss, Casey Bloys

Informatie over de serie: Game of Thrones

Populair nieuws