search
Eerste teaser Steven Soderberghs Netflix-serie 'Godless'
Series / Trailer

Eerste teaser Steven Soderberghs Netflix-serie 'Godless'

Jack O'Connell en Jeff Daniels spelen de hoofdrollen in de veelbelovende serie.

Netflix heeft vandaag de eerste teaser vrijgegeven voor Godless, de nieuwe western-dramaserie die geproduceerd wordt door Steven Soderbergh en in zijn volledigheid werd geschreven en geregisseerd door Out of Sight-scenarist Scott Frank. Het betreft een miniserie, dus slecht een enkel seizoen.


Jeff Daniels speelt in de serie de beruchte crimineel Frank Griffin die, samen met zijn bende schurken, er alles aan doet om wraak te nemen op zijn voormalige protege Roy Goode (Jack O'Connell). Roy houdt zich schuil bij de geharde weduwe Alice Fletcher (Michelle Dockery), die in een afgezonderd Mexicaans mijnwerkersdorpje woont dat door vrouwen wordt gerund. Wanneer bekend wordt dat Griffin hun kant op komt, werkt iedereen in het dorp samen om de moordlustige bende voor eens en altijd uit te schakelen.

Naast Daniels, Dockery en O'Connell zijn er in Godless ook rollen weggelegd voor Scoot McNairy, Sam Waterston en Kim Coates. Het betreft de eerste originele Netflix-miniserie. Alle afleveringen van Godless worden op 22 november a.s. beschikbaar gesteld door Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen