Apple wil alleen familievriendelijke series maken

Apple wil alleen familievriendelijke series maken

Niks geweld, naakt en scheldwoorden.

Jim Pedd, 31 oktober 2017 08:00

Apple schijnt een miljard dollar te investeren in de productie van eigen films en series. Maar dat worden geen standaard films en series. Persbureau Bloomberg dook in de plannen en onthult dat Apple van plan is series en films te maken die vooral familievriendelijk zijn. Iedereen moet ze kunnen kijken en dus hoeven we geen extreem geweld te verwachten.
“Het bedrijf is van plan de eerste projecten vrij te geven voor iedereen met een Apple-apparaat, mogelijk via de Apple TV-app. De bazen willen daarbij voorkomen dat kinderen bijvoorbeeld een verdwaalde tepel te zien krijgen. Elke serie moet perfect zijn voor de Apple Store. In plaats van naakt, geweld en scheldwoorden, die nu de standaard zijn geworden bij televisieseries op kabel- of streamingdiensten, wil Apple komedies en emotionele drama’s maken met een brede aantrekkingskracht, waaronder NBC-hit This is Us en familieseries als Amazing Stories.”

Kortom: de bedoeling is om zaken te maken die niet alleen voor een volwassen publiek zijn. Dat terwijl de boel eerder juist gebaseerd zou worden op hits als Game of Thrones en Breaking Bad. De vraag is wat het wordt, al lijkt het bericht van Bloomberg zeer waarschijnlijk.

Bron: Bloomberg

Lees meer over: Apple, Miljard, Series, FIlms

Aanbevolen artikelen

Laatste nieuws