Erin Moriarty gecast in graphic novel-verfilming 'The Boys'

Erin Moriarty gecast in 'The Boys'

De serie is een productie van Seth Rogen en Evan Goldberg.

Zilko Tarici, 22 december 2017 om 16:38

Erin Moriarty (Jessica Jones, True Detective) zal de rol spelen van Annie January/Starlight in de serieverfilming van Garth Ennis' graphic novel-reeks The Boys voor Amazon.
Het verhaal van The Boys gaat over een tijd waarin de meeste superhelden zijn gecorrumpeerd door hun status als beroemdheid en nogal roekeloze acties uithalen die de veiligheid van de wereld om hen heen in gevaar brengen. We volgen in de wereld een groep die wordt ingehuurd door de CIA en als codenaam de naam 'the boys' krijgt. Hun taak is om doorgedraaide superhelden in bedwang te houden en, waar nodig, uit te schakelen.

Moriarty's Starlight is een jongedame die lichtflitsen uit haar ogen kan schieten. Haar droom is om een 'echte' superheld te worden net als de rest van de leden van superheldengroep 'Seven', die haar rekruteert.

The Boys is een productie van Preacher-producenten Seth Rogen, Evan Goldberg en Neil Moritz. Zij produceren de serie voor Sony Pictures TV Studios en Original Films. De opnames moeten in 2018 beginnen, waarna het resultaat ergens in 2019 zal worden uitgezonden.

Bron: Deadline

Lees meer over: Seth Rogen, Evan Goldberg, The Boys, Erin Moriarty, Neal Moritz, Preacher

Populair nieuws