search
Nieuwe teaser-trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 5
Series / Trailer

Nieuwe teaser-trailer 'Fear the Walking Dead' seizoen 5

De groep zombiejagers verenigt zich.

AMC heeft een nieuwe teaser vrijgegeven van het vijfde seizoen van Fear the Walking Dead. In de beelden zien we de helden van de serie verenigd aan de slag gaan. Je kunt de teaser hieronder bekijken. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt op 2 juni a.s. uitgezonden door AMC.

De missie van de groep is duidelijk; overlevenden opsporen en de wereld een beter leefbare plek maken. Morgan Jones (Lennie James) leidt de groep vastberaden met een filosofie gebaseerd op goedheid, maatschappelijke orde en hoop. Wantrouwen blijft echter een groot probleem. Hun missie om anderen te helpen wordt behoorlijk op de proef gesteld wanneer de groep onbekend gebied betreedt. Ze moeten nu niet alleen hun verleden, maar ook hun ergste angsten confronteren. Door deze angsten te confronteren, belanden ze op een pad dat hun levens voor altijd zal veranderen.

Cast en crew van de serie
De cast van Fear the Walking Dead bestaat naast James uit namen als Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Maggie Grace, Garret Dillahunt, Austin Amelio, Ruben Blades en Jenna Eflman. De serie is een productie van Scott M. Gimple, Andrew Chambliss, Ian Goldberg en Robert Kirkman. David Alpert, Gale Ann Hurd en Greg Nicotero produceren voor AMC Studios.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen