search
Opnames 'The Walking Dead' seizoen 10 begonnen!
Series / Nieuws

Opnames 'The Walking Dead' seizoen 10 begonnen!

Wie zal in de nieuwe afleveringen het loodje leggen?

Het wordt lastig om het negende seizoen van The Walking Dead te overtreffen, maar dat weerhoudt de cast en crew er niet van om te beginnen met de opnames van seizoen 10 van de AMC-serie. Norman Reedus (Daryl) meldde via zijn Instagram-account de start van de opnames.

Er is nog maar weinig bekend over het nieuwe seizoen, maar we weten wel dat Michonne (Danai Gurira) de serie gaat verlaten. Welke impact dit zal hebben op haar kinderen, Judith en R.J., valt nog te bezien. Lauren Cohan zou daarnaast terugkeren in het tiende seizoen, na de tweede helft van seizoen 9 te hebben uitgezeten. Showrunner Angela Kang onthulde daarnaast onlangs in Entertainment Weekly dat de verhaallijn van seizoen 10 zich afspeelt na de winterperiode. Een verdere aanname is dat de overlevende castleden opnieuw in aanraking zullen komen met de Whisperers, die in de voorlaatste aflevering van seizoen 9 een aantal belangrijke castleden hebben onthoofd.

Wat gaat Daryl doen?
De Insta-post van Reedus lijkt te suggereren dat Daryl en Carol (Melissa McBride) ditmaal meer scenes zullen delen. Daryl spendeerde het grootste deel van seizoen 9 in zijn eentje en weigerde een alliantie aan te gaan met een van de drie hoofdzakelijke gemeenschappen. Gezien de acties van de Whisperers is het echter aannemelijk dat hij zijn leiderschapsrol opnieuw zal vervullen in de nieuwe afleveringen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen