'Lethal Weapon' stopt na drie seizoenen

'Lethal Weapon' stopt na drie seizoenen

Het doek valt nu al.

Jim Pedd, 13 mei 2019 om 08:00

Slechts drie seizoenen heeft het geduurd en nu al valt het doek voor de televisieversie van Lethal Weapon. Fox zet er een punt achter. Waar de boel ooit begon met een filmreeks waarin Mel Gibson en Danny Glover de hoofdrollen speelden en een perfecte balans vonden tussen humor, actie en drama, werd de nieuwe serie een stuk minder mooi.
Daarom laat Deadline weten dat de serie nu al voorbij is. Fox heeft dat laten weten aan de website. Daar liggen meerdere redenen aan ten grondslag, alhoewel Fox niet precies heeft laten weten waarom de keuze is gemaakt.

Problemen achter de schermen
De productie van de serie werd in elk geval lange tijd geteisterd door problemen achter de schermen. De oorspronkelijke hoofdrolspelers konden niet goed samenwerken, waarna een van hen weggestuurd en vervangen werd.

Het derde seizoen had vervolgens te maken met flink terugvallende kijkcijfers en een hoofdrolspeler die om gezondheidsredenen minder zin had om door te gaan. Alhoewel Fox een manier vond om hem weer tevreden te stellen, bleek het niet genoeg. Lethal Weapon was dus toch niet zo dodelijk.

Lees meer over: Lethal Weapon, Fox

Populair nieuws