Bryan Cranston open voor 'Breaking Bad'-revival

Bryan Cranston open voor Breaking Bad-revival

Maar het antwoord van de acteur is wel verwarrend.

Jim Pedd, 13 juni 2019 08:00

Er zijn al tijden geen officiële updates geweest rond een Breaking Bad-film. Daar werd in het verleden wel eens over gesproken door bedenker Vince Gilligan. Nu krijgen we een ietwat verwarrende update van acteur Bryan Cranston.

Toen hem gevraagd werd of hij terug wilde keren, vertelde Cranston: “Nou ja, dankzij rigor mortis willen dit soort dingen wel eens vaker gebeuren,” aldus de acteur tijdens een interview met Entertainment Tonight. “Waarom niet! Het zou een flashback, maar ook een flashforward kunnen zijn. Ik, Walter White, ben nog steeds dood. Dus ik weet niet hoe, maar het kan.”

Verwarrend antwoord
Uit de opmerkingen van Cranston blijkt dus dat Walter White zomaar eens terug zou kunnen keren. Tegelijk kan dat in een flashback zijn, maar ook in een flashforward. Maar dood is hij wel, wat betekent dat hij dan als lijk in de serie voor kan komen. Verwarrend is het dus een beetje wel.

In het verleden vertelde Cranston al eens dat hij geen script had gelezen maar wel gehoord had dat de film mogelijk zou draaien om Jesse Pinkman.

Bron: ET Online

Lees meer over: Breaking Bad, AMC, Bryan Cranston, Vince Gilligan

Informatie over de serie: Breaking Bad

Populair nieuws