Werk begonnen aan 'The Umbrella Academy' S2!

Werk begonnen aan 'The Umbrella Academy' S2!

Maar wanneer het seizoen te zien is?

Jim Pedd, 17 juni 2019 om 12:11

Het werk is begonnen aan het tweede seizoen van The Umbrella Academy. Dat bevestigt een van de uitvoerend producenten van de serie, Gerard Way vandaag. De Netflix-serie, gebaseerd op de gelijknamige comic van Dark Horse Comics, is erg populair en het tweede seizoen moest er dan ook wel bijna komen.
De serie volgt een groep geadopteerde kinderen die allemaal op dezelfde dag geboren zijn van moeders die niet zwanger waren. Ze worden geadopteerd door miljardair Sir Reginald Hargreeves en verenigen zich als hij dood gaat. Samen willen ze uitzoeken wat de ware toedracht van zijn dood is. Ook moeten ze de wereld redden van de ondergang, als een van de kinderen uit de toekomst komt en laat weten dat er binnen enkele dagen een wereldwijd catastrofistische gebeurtenis plaats zal vinden.

Goed bekeken
De serie is sinds februari te streamen op Netflix. Heel snel al bleek het een van de populairste comicseries, sterker nog, de show deed het beter dan The Flash van The CW, wat tot dan toe de populairste was. Gek is het dus niet dat er een tweede reeks besteld werd. Al helemaal niet als je je bedenkt dat de finale eindigde met een flinke cliffhanger.Lees meer over: The Umbrella Academy, Netflix, Dark Horse

Populair nieuws