Eerste 'Game of Thrones' spin-off begonnen met opnames!

'GOT' spin-off in productie

Dirk van der Reijden, 19 juni 2019 om 13:31

Na het langverwachte achtste seizoen is Game of Thrones tot een einde gekomen. De serie was zo immens populair dat HBO werkt aan verschillende spin-offs en een van die spin-offs is begonnen met opnames.

De spin-off is bedacht door Jane Goldman(Kingsman) en zij zal ook de serie gaan produceren. De spin-off zal ongeveer 5.000 jaar plaatsvinden voor Game of Thrones. De bedenker van Westeros George R.R. Martin zei het volgende hierover op zijn blog.

'Er is geen Kingslanding. Er is geen IJzeren Troon. Er zijn nog geen Targaryens. We krijgen te maken met een andere en oudere wereld.'

George R.R. Martin claimt op zijn blog dat de spin-off The Long Night zal gaan heten, maar dit heeft HBO nog niet officieel bevestigd. Het is überhaupt nog wachten op de eerste details. Op dit moment weten we alleen dat de hoofdrol is weggelegd voor Naomi Watts.

Wat we wel weten is dat de eerste aflevering op dit moment opgenomen wordt in Belfast, Ierland. Dat is geen onbekende plek, aangezien Game of Thrones hier jarenlang afleveringen heeft opgenomen. De regie van de eerste aflevering is onder leiding van SJ Clarkson(Dexter, Jessica Jones).

Release
Het is nog onduidelijk wanneer de spin-off beschikbaar zal zijn. De eerste geluiden zijn eind 2020, begin 2021. We zullen eerst moeten afwachten wat HBO vindt van de eerste aflevering!

Bron: Empire

Lees meer over: Game of Thrones, HBO

Populair nieuws