Must-see video: 'Stranger Things' als anime!

Must-see video: 'Stranger Things' als anime!

De bekendste scenes uit de populaire serie worden in een nieuw jasje gestoken.

Zilko Tarici, 10 juli 2019 om 19:23

Niet lang na de première van Stranger Things seizoen 3, heeft de Amerikaanse animatiestudio Humouring the Fates een prachtige video vrijgegeven waarin een aantal van de meest iconische momenten in anime-vorm zijn gegoten. Het resultaat kun je hieronder bekijken.
Omdat animatiefilms, zelfs korte als deze, behoorlijk wat tijd in beslag nemen om te maken, bevat onderstaande video enkel momenten uit de eerste twee seizoenen van de razend populaire serie. Niet dat dit uitmaakt, want wie wil nu niet nog eens de spannendste momenten uit vorige afleveringen opnieuw beleven? Alle personages passeren daarbij de revue.

Eerder deze week werd bekend dat meer dan 40,7 miljoen Netflix-accounts gekeken hebben naar Stranger Things seizoen 3, waarmee het vierdaagse Netflix-record ruimschoots werd verbroken. Ongeveer de helft van deze kijkers hebben zelfs alle acht afleveringen gekeken.

Seizoen 4 verkent de wijdere wereld
In de dagen nadat het derde seizoen beschikbaar werd gesteld, gaf bedenker Matt Duffer aan dat het vierde seizoen zich ook buiten Hawkins zal afspelen. Gezien het einde van het derde seizoen lijkt die opmerking niet meer dan logisch.


Bron: Octopie

Lees meer over: Stranger Things, Netflix, anime, Winona Ryder, David Harbour

Populair nieuws