Opvolger 'Agents of S.H.I.E.L.D.': Nieuwe superheldenserie met alleen maar vrouwen?

Nieuwe superheldenserie met alleen maar vrouwen?

Televisiezender ABC wil een nieuwe Marvel-serie ontwikkelen met gloednieuwe vrouwelijke superhelden.

Emma Nota, 7 augustus 2019 om 12:06

ABC praat met Marvel over het ontwikkelen van een nieuwe serie superhelden die draait om een ​​vrouwelijke held. Het nieuws kwam kort nadat was aangekondigd dat Agents of S.H.I.E.L.D. na het zevende seizoen eindigt.
Seizoen 7 van Agents of S.H.I.E.L.D. is vanaf volgend jaar te zien, dus Marvel is druk bezig met een opvolger van de populaire serie. ABC 'President of Entertainment' Karey Burke zei in een verklaring: "Ik heb met Marvel gesproken en we zijn actief in gesprek over één project in het bijzonder."

Lees ook: Marvel: "Waarom we niet verder gaan met 'Agents of SHIELD' na seizoen 7"

Geheimzinnig
Hoewel ze geen details onthulde, zei ze wel dat het personage "een vrouwelijke nieuwe held" zal zijn en dat de "serie past in de strategie van op vrouwen gerichte superhelden." Wie weet komt er nu wel een She-Hulk-serie!

Het gerucht gaat dat deze serie gescheiden zal zijn van de andere serie die vorig jaar werd ontwikkeld met Wonder Women-schrijver Allan Heinberg. Die serie ging ook over vrouwelijke superhelden, maar er zijn tot nu toe geen details onthuld over wat de show inhoudt of wie die personages zijn.

Lees ook: 'Agent Carter' crossover in het laatste seizoen van 'Agents of S.H.I.E.L.D.'?

Bron: Geektyrant

Lees meer over: Marvel, Agents of Shield, ABC, superhelden

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws