search
'Spider-Man' krijgt eigen live-action TV-universum!
Series / Nieuws

'Spider-Man' krijgt eigen live-action TV-universum!

Althans, de personages rond Spider-Man krijgen dat.

Marvel heeft een filmuniversum, maar er komt misschien ook een nieuw televisieuniversum aan. Phil Lord en Chris Miller werken, na het succes dat ze met Spider-Man: Into the Spider-Verse boekten, aan een animatieserie rond de webslingerende held.

"We ontwikkelen een handvol live-action series waarbij we gebruik maken van Sony's Marvel-personages, waarvan er bijna negenhonderd zijn. We zoeken manieren om de series zo te ontwikkelen dat ze allemaal een unieke ervaring bieden, maar wel onderling verbonden zijn," aldus Miller.

Team-up series?
Een van de mogelijkheden lijkt te zijn dat er team-up series komen. "We hebben het erover gehad om iets te doen met team-ups, zoals niemand dat ooit eerder gedaan heeft op televisie," vervolgde Miller. "Maar het duurt nog even voordat het allemaal te zien zal zijn. Ik denk wel dat het iets heel speciaals gaat worden."

Het is nog niet zeker over welke personages het gaat, maar duidelijk is wel dat de series overal terecht kunnen komen. Disney Plus, Netflix en ABC liggen allemaal in lijn der mogelijkheden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen