search
Kijkcijfers eerste aflevering 'Beverly Hills, 90210'-reboot zijn binnen
Series / Nieuws

Kijkcijfers eerste aflevering 'Beverly Hills, 90210'-reboot zijn binnen

Afgezien van wijlen Luke Perry, zijn alle oorspronkelijke hoofdrolspelers teruggekeerd voor de herleving.

BH90201, de onlangs verschenen reboot van de jaren '90-hitserie Beverly Hills, 90210, blijkt een aardige hit onder Nederlandse kijkers. Met een kijkersaantal van 173.000 kijkers behaalde de serie weliswaar niet de 25 best bekeken programma's van de dag, maar was het wel het best bekeken programma op FOX, die de serie uitzendt. Stichting KijkOnderzoek bracht dit nieuws vandaag naar buiten.

De eerste aflevering van de zesdelige reboot-sequel werd afgelopen woensdagavond in de Verenigde Staten uitgezonden. Oorspronkelijke hoofdrolspelers Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green, Tori Spelling en Shannen Doherty zijn allen terug voor de herleving. De eerste aflevering werd in de VS door ruim 3,8 miljoen mensen bekeken.

De Slimste Mens is nummer 1
Wat betreft de Nederlandse tv, was De Slimste Mens donderdagavond het best bekeken programma met circa 1,3 miljoen kijkers. Het journaal eindigde op twee met ongeveer 10.000 kijkers minder. Talkshow Jinek was het op twee na best bekeken programma met een publiek van 931.000 kijkers.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen