Agent Carter maakt haar opwachting in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' seizoen 7!

Agent Carter in 'Agents of S.H.I.E.L.D.' S7!

Hayley Atwell mag terug het beste van zichzelf geven!

Geoffrey Ketels, 9 augustus 2019 om 14:22

Uitstekend nieuws voor fans van Agent Carter en natuurlijk ook de serie Agents of S.H.I.E.L.D. Vandaag werd namelijk bekend gemaakt dat actrice 'Hayley Atwell' in het zevende en laatste seizoen van de reeks terug in de huid zal kruipen van haar personage 'Peggy Carter'.
De actrice was eigenlijk recent nog te zien in de mega-blockbuster Avengers: Endgame. Hierin deelde ze eindelijk de langverwachte dans met 'Steve Rogers'. Het personage van Peggy Carter was voor het eerst te zien in Captain America: The First Avenger welke op het toneel verscheen in het jaar 2011. Bovendien dook het personage eveneens op in Captain America: The Winter Soldier en Ant-Man. Fans van het personage slaagden een vreugdekreetje toen bekend werd gemaakt dat Agent Carter ook een volledig eigen serie zou krijgen. Helaas werd er door ABC al snel voor gekozen om deze naar de eeuwige jachtvelden te verwijzen.

Lees ook: Opvolger 'Agents of S.H.I.E.L.D.': Nieuwe superheldenserie met alleen maar vrouwen?

Zevende en laatste seizoen
Het zevende seizoen van Agents of S.H.I.E.L.D. is meteen ook de laatste. Ze staat gepland voor een lancering ergens in het komende jaar. Wanneer dat precies het geval zal zijn is echter nog niet bekend. Ondanks het feit dat een exacte lanceringsdatum nog niet bekend werd gemaakt is het zo dat een lancering in de lente of zomer zoals steeds kan worden verwacht.

In ieder geval, voor de fans die teleurgesteld waren na het cancellen van de Agent Carter serie is er nu toch terug een lichtpuntje. Zij kunnen immers toch terug uitkijken naar een nieuw optreden van het populaire personage.

Lees ook: Marvel: "Waarom we niet verder gaan met 'Agents of SHIELD' na seizoen 7"

Bron: Fandomwire.com

Lees meer over: Agents of SHIELD, serie, Hayley Atwell

Informatie over de serie: Agents of S.H.I.E.L.D.

Populair nieuws