Raven meer comic-accuraat in 'Titans' S2

Raven meer comic-accuraat in 'Titans' S2

Een gaaf eerste beeld van het tweede seizoen laat zien dat de serie verder gaat in zijn accuratesse.

Jim Pedd, 13 augustus 2019 om 07:03

Er is een foto vanaf de set van Titans vrijgegeven. In het tweede seizoen van de serie wordt het verhaal van de groep jonge superhelden voortgezet, aangevuld met onder meer Deathstroke en Aqualad. Alhoewel we hen al zagen in promomateriaal, draait het verhaal natuurlijk ook nog om andere personages, waaronder Raven. Van haar zien we vandaag een eerste beeld.
In het eerste seizoen van Titans is Raven een jonge tiener die last heeft van nachtmerries. Haar leven komt op z’n kop te staan als de vrouw van wie ze denkt dat het haar moeder is, vermoord wordt door een religieuze extremist. Vlak daarna ontwikkelt ze bizarre demonische krachten waar ze geen controle over heeft. Uiteindelijk eindigt ze met Starfire, Beast Boy en Robin.

Lees ook: 'Titans' seizoen 2 trailer: de DC-helden zijn terug!

Eerste foto
Het beeld van Raven verscheen op de Instagram-pagina van Teagan Croft, de acteur die de rol speelt in de serie. We zien haar met een edelsteen op haar voorhoofd, zoals ze nog niet te zien was in het eerste seizoen. In de tweede reeks zal dat dus wel zo zijn!Lees ook: Aqualad en Deathstroke in 'Titans' onthuld!

Lees meer over: Titans, Serie, Netflix, DC Universe, Raven, Teagan Croft

Informatie over de serie: Teen Titans

Populair nieuws