Keert Lorca terug in een 'Star Trek'-serie?

Keert Lorca terug in een 'Star Trek'-serie?

Het is zomaar mogelijk, wat acteur Jason Isaacs betreft.

Jim Pedd, 13 augustus 2019 om 06:00

Jason Isaacs is echt nog niet klaar met Star Trek: Discovery. De acteur was te zien als Capt. Gabriel Lorca, maar verdween na het eerste seizoen toen bleek dat zijn personage uit het Mirror Universe kwam. Fans hoopten daarop dat hij in de tweede reeks terug zou keren, maar dat bleek niet het geval.
Nu vertelt Isaacs dat hij stiekem wel hoopt terug te kunnen keren. “Toen ik begon, wist ik dat het maar voor één seizoen zou zijn. Het voelde als iets geweldigs om aan mee te werken en het voelde ook goed. Maar toen ik iedereen beter leerde kennen, en ook meer leerde over de significantie van Star Trek en de briljante verhalen en hun betekenis voor de wereld, voelde ik het verlies.”

Lees ook: Uitbreiding 'Star Trek'-franchise gaat door!

Prime Lorca
Een manier voor Isaacs om terug te keren, zou als Prime Lorca zijn. “Ik zou het geweldig vinden om terug te keren!” Hij heeft er dan ook met de producenten over gesproken. “Er is nog altijd Prime Lorca. En er komen drie series aan en meerdere seizoenen.” Kortom: wat de acteur betreft is een terugkeer alleen maar handig.

Wellicht zou een Short Trek al een optie zijn, waarin ook Spock en Pike terugkeren.

Lees ook: 'Star Trek: Discovery' krijgt een nieuwe kapitein in seizoen 3!

Bron: Trek Movie

Lees meer over: Star Trek Discovery, Star Trek, Captain Lorca, Jason Isaacs

Populair nieuws