search
'The Boys' S2 wordt "groter en nóg beter"
Series / Nieuws

'The Boys' S2 wordt "groter en nóg beter"

Aldus producenten Seth Rogen en Evan Goldberg.

The Boys is momenteel een megasucces voor Amazon Prime, dus het is niet geheel verwonderlijk dat er al hard wordt gewerkt aan het tweede seizoen. Producenten Seth Rogen en Evan Goldberg hebben nu laten weten dat de kwaliteit van de serie alleen maar beter zal worden in volgende seizoenen.

The Boys speelt zich af in een wereld waarin superhelden beroemdheden zijn, maar ook een zeer duistere kant hebben. Aan een team van zeer vaardige buitenstaanders de taak om de corrupte superhelden een koekje van eigen deeg te geven.

Grotere schaal, meer personages
Omdat het eerste seizoen zo'n succes is, worden er nu al nieuwe afleveringen gefilmd. Uitvoerend producenten Goldberg en Rogen spraken hier afgelopen week over met Collider en bevestigden dat de serie grootschaliger wordt en we meer actie kunnen verwachten. Rogen zei er het volgende over:

"We hebben veel meer budget tot onze beschikking voor het tweede seizoen. Er komen nieuwe personages bij en de wereld wordt een stuk grootschaliger naarmate de serie vordert. We hebben toevallig deze week de eerste aflevering van het tweede seizoen gekeken. Dat was geweldig om te doen als producenten. Ik kan je zeggen dat het resultaat beter is dan we ooit hadden kunnen dromen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen