search

Ons nieuws van zaterdag 17 augustus 2019

'The Boys' S2 wordt "groter en nóg beter"
Series / Nieuws

'The Boys' S2 wordt "groter en nóg beter"

Aldus producenten Seth Rogen en Evan Goldberg.

The Boys is momenteel een megasucces voor Amazon Prime, dus het is niet geheel verwonderlijk dat er al hard wordt gewerkt aan het tweede seizoen. Producenten Seth Rogen en Evan Goldberg hebben nu laten weten dat de kwaliteit van de serie alleen maar beter zal worden in volgende seizoenen.

The Boys speelt zich af in een wereld waarin superhelden beroemdheden zijn, maar ook een zeer duistere kant hebben. Aan een team van zeer vaardige buitenstaanders de taak om de corrupte superhelden een koekje van eigen deeg te geven.

Grotere schaal, meer personages
Omdat het eerste seizoen zo'n succes is, worden er nu al nieuwe afleveringen gefilmd. Uitvoerend producenten Goldberg en Rogen spraken hier afgelopen week over met Collider en bevestigden dat de serie grootschaliger wordt en we meer actie kunnen verwachten. Rogen zei er het volgende over:

"We hebben veel meer budget tot onze beschikking voor het tweede seizoen. Er komen nieuwe personages bij en de wereld wordt een stuk grootschaliger naarmate de serie vordert. We hebben toevallig deze week de eerste aflevering van het tweede seizoen gekeken. Dat was geweldig om te doen als producenten. Ik kan je zeggen dat het resultaat beter is dan we ooit hadden kunnen dromen."
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Meer beelden vliegtuigcrash 'The Walking Dead'
Series / Video/clip/featurette

Meer beelden vliegtuigcrash 'The Walking Dead'

Dat kan echt een heel gaaf uitgangspunt voor een serie worden.

Er is een nieuwe blik op het internet verschenen die AMC's derde Walking Dead-serie laat zien. We zien nu duidelijker dan ooit de vliegtuigcrash die zich op de straten van Hopewell, Virginia zal afspelen. Rond de crashlocatie zien we allerlei Walker-lijken liggen, wat betekent dat de boel nog wel eens interessant kan worden.

Toen we de teaser trailer te zien kregen, werd uit concept art meteen duidelijk dat het vliegtuig gecrasht wordt door een gevechtsvliegtuig. Hieronder kan je de nasleep van die crash zien.



De nieuwe Walking Dead-serie heeft nog geen titel. Showrunner Scott Gimple vertelde in het verleden dat er overwogen wordt om Walking Dead eruit te laten en zo te laten zien dat de serie echt zijn eigen pad volgt. "Het ziet er anders uit en het zal ook heel anders voelen," aldus Gimple.

De serie draait om de eerste generatie die opgegroeid is na de val van de beschaving. We volgen een stel tieners die de wijde wereld in trekken en "een gevaarlijke queeste" ondernemen.

Lees ook: Derde 'Walking Dead'-serie filmt gigantische vliegtuigcrash
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Gerucht: vijfde ''grote'' Marvel-serie voor Disney+ in de maak
Series / Nieuws

Gerucht: vijfde ''grote'' Marvel-serie voor Disney+ in de maak

Er staat er al vier gepland voor 2020 en 2021.

Met The Falcon and the Winter Soldier, WandaVision, Loki en Hawkeye zijn er al vier live action tv-series aangekondigd binnen het Marvel Cinematic Universe. Nu lijkt er nog een grootse serie in ontwikkeling.

Dit gerucht komt via MCU Cosmic. Volgens de website is er "iets groots" bij Marvel Studios in ontwikkeling voor Disney+. Details hadden ze niet, maar er wordt gedacht dat de serie over het personage Ms. Marvel zou gaan.

Lees ook: Marvel onthult 4 TV-series binnen Phase 4 van het Marvel Cinematic Universe!

The Hulk
Ook wordt er gemeld dat Marvel Studios plannen heeft met de Hulk, en daarmee zou ook hij in aanmerking komen voor een eigen serie - vermoedelijk pas in Phase 5. En dit zou een goede zet zijn, aangezien tv-producties buiten de rechtenissues rond de Hulk zouden vallen. Losstaande films over de Hulk kunnen namelijk alleen door Universal Pictures gemaakt worden.

Overigens werkt Marvel Studios ook aan een MCU-animatieserie voor Disney+. Deze heet What if...? en is minstens zo interessant.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Stekker uit Superman-serie 'Krypton' en spin-off 'Lobo'
Series / Nieuws

Stekker uit Superman-serie 'Krypton' en spin-off 'Lobo'

DC-serie niet verder op Syfy.

In 2018 debuteerde op de zender Syfy het eerste seizoen van de serie Krypton. Deze DC-serie speelt zich af op de fictieve planeet Krypton, ongeveer 200 jaar voor de geboorte van Kal-El a.k.a. Superman. In juni startte seizoen 2 en nu is duidelijk dat dit het laatste seizoen is. Ook de spin-off Lobo wordt niet verder ontwikkeld.

Dit is bekend geworden via Deadline. Er bestaat nog een kans dat de series ergens anders onderdak vinden, aangezien de producenten in gesprek zouden zijn met andere zenders. Dit zou dus gelden voor zowel Krypton als de spin-off Lobo.

Lees ook: Zeer ambitieuze plannen voor 'Krypton'

Dalende kijkcijfers
Het tweede seizoen van Krypton werd na een redelijk debuutseizoen erg slecht bekeken. Beide seizoenen van Krypton bestaan uit tien afleveringen. Over Lobo, die debuteerde in het tweede seizoen van Krypton, zou ook een seizoen verschijnen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.