search
Na 6 jaar huwelijk gaat 'Peaky Blinders'-acteur Sam Claflin scheiden

Na 6 jaar huwelijk gaat 'Peaky Blinders'-acteur Sam Claflin scheiden

De twee gaan in een goede verstandhouding uit elkaar...

Geoffrey Ketels
Acteur 'Sam Claflin' gaat na een huwelijk van zes jaar scheiden van zijn vrouw 'Laura Haddock'. De acteur is onder meer bekend van zijn optreden in de serie Peaky Blinders en natuurlijk ook The Hunger Games.

In een reactie op het nieuws heeft Claflin meteen aangegeven dat zowel hij als Haddock niets anders dan liefde, respect en vriendschap voor elkaar voelen. Hij benadrukte ook dat ze hun kinderen samen zullen blijven opvoeden. Claflin is 33 jaar en heeft samen met Haddock een zoon en dochter.

Lees ook: Releasedatum 'Peaky Blinders' seizoen 5 is bekend!

Leren kennen bij een auditie
De twee leerden elkaar kennen bij een auditie. In het jaar 2011 maakten beiden bekend een relatie te hebben. Twee jaar later stapten ze ook in het huwelijksbootje. Aan dat huwelijk komt nu dus weldra een einde.

Claflin was in het verleden onder meer te zien als 'Finnick Odair' in The Hunger Games. Daarnaast nam hij eveneens de rol op zich van 'Oswald Mosley' in het vijfde seizoen van de populaire serie Peaky Blinders. Van deze laatste verschijnt het vijfde seizoen op 4 oktober van dit jaar op de streamingdienst Netflix.

Buiten Claflin was ook Haddock reeds als actrice betrokken bij verschillende projecten. Zo was ze onder meer te zien in The Inbetweeners Movie.

Lees ook: Gewelddadige eerste trailer 'Peaky Blinders' seizoen 5!

Aanbevolen artikelen