Ook een 'Star Trek'-serie rond Worf op komst?

Er is zoveel op dit moment, dus dit zou ook kunnen.

Jim Pedd, 26-08-2019 14:32

Acteur Michael Dorn heeft goede hoop dat zijn idee voor een nieuwe Star Trek-serie gerealiseerd wordt. De acteur was dit weekend aanwezig tijdens de Keystone Comic-Con en vertelde tijdens een panel dat hij probeert een pilot geregeld te krijgen rond het persoange Worf.
"Ik probeer de Worf-pilot gemaakt te krijgen," vertelde Dorn, die de rol al in twee series mocht spelen. "Ik schreef 'm in 2012, 2013, en sindsdien gaat het ongeveer zo: er is gigantisch veel belangstelling, helemaal geen belangstelling, gigantisch veel belangstelling, geen belangstelling. Een man die produceerde, kwam ooit naar me toe en vertelde dat dat mijn personage uiterst veel voor hem betekende. En dat het goed past binnen dit nieuwe Star Trek-universum."

Een mogelijkheid
Het zou zomaar kunnen dat er nog een serie rond de franchise aan zit te komen. Star Trek: Discovery is op weg naar zijn derde seizoen, Star Trek: Picard begint eind dit jaar met zijn eerste en dan zijn er nog andere series in de maak. Zo komt er een spin-off rond Section 31 en animatieserie Lower Decks. En er wordt gekeken naar de mogelijkheid om een serie rond Spock en Pike te maken. Daar kan een serie rond de bekende Klingon Worf ook best bij.

Bron: SyfyWire

Lees meer over: Star Trek, Worf, Michael Dorn

Populair nieuws

Laatste serienieuws

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

'Doctor Who'-acteurs in scène kennen elkaar niet

Populair nieuws

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in

Actieserie slaat in en stormt Netflix top 10 in