search
Netflix hoopt succes 'La Casa de Papel' te evenaren met 'La Ví­ctima Numero Ocho'!
Series / Nieuws

Netflix hoopt succes 'La Casa de Papel' te evenaren met 'La Ví­ctima Numero Ocho'!

De druk op de schouders van de nieuwe Spaanse reeks is duidelijk erg groot...

Spaanse series lijken Netflix geen windeieren te leggen, in tegendeel. In het bijzonder de serie La Casa de Papel heeft de streamingdienst op de (Spaanse) kaart weten te zetten. Nu heeft Netflix voor liefhebbers van Spaanse series een nieuwe topper in petto. Deze keer gaat het om La Ví­ctima Numero Ocho. Kan deze nieuwe serie La Casa de Papel naar de troon stoten? De nabije toekomst zal het ons duidelijk moeten maken!

Als alles volgens plan verloopt wordt de nieuwe serie La Ví­ctima Numero Ocho terug een absolute monsterhit voor de streamingdienst Netflix. In de serie wordt een Spaans dorpje getroffen door een terroristische aanslag. Bij de aanslag komen zeven mensen om het leven. Eén persoon die de vermoedelijke dader is wordt gearresteerd. Echter ontstaat er meteen de nodige twijfel over het feit of de persoon in kwestie nu wel of niet de dader is.

8 afleveringen
De Spaanse series die door Netflix tot dusver op de markt zijn gebracht hebben het altijd uitstekend gedaan. Ze stonden bovendien keer op keer bekend omwille van hun uitmuntende kwaliteit en meeslepende verhaallijn. Deze reputatie hoopt de streamingdienst nu ook waar te maken met La Ví­ctima Numero Ocho. Of het daar nu al dan niet in is geslaagd mag je zelf uitmaken. De 8 afleveringen van het eerste seizoen van deze nieuwe, Spaanse Netflix serie zijn immers vanaf nu allemaal te bingen!

Heb je nog niet eerder gehoord over La Ví­ctima Numero Ocho? In dat geval kan je meteen bepalen of deze nieuwe serie iets is voor jou of niet door middel van de hieronder terug te vinden trailer!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen